март 29, 2024

Благой Георгиев се бои от старостта - сложи ботокс

https://kliuki.net/kliuki/blagoy-georgiev-se-boi-ot-starostta-slozhi-botoks/146629 Kliuki.net
Благой Георгиев се бои от старостта - сложи ботокс

Благой Георгиев изпитва панически ужас от бръчките и старостта

Благой Георгиев се подмладил, като набоцкал фейса си с ботокс. Това забелязаха феновете и онлайн потребителите, когато видяха последната снимка на Благой, която той пусна в мрежата. Обществена тайна е, че родните футболисти се твърде суетни и подобно на чалгаджийките не спастрят средства да се разкрасяват и държат на външния си вид, повече отколкото е необходимо за футболната им кариера.

Благой Георгиев изби рибата с новата си визия и сложи в джоб всички свои събратя по професия, та даже и повечето моделки.

[caption id="attachment_92460" align="alignleft" width="300"]Благой Георгиев Благой Георгиев[/caption]

Футболистът направил разкрасяващата процедура с ботокс в Турция. Благо изпаднал в ужас, че остарява и решил да се справи с бръчките по лицето си. Откакто движи с доста по-младата от него Куини Алис , Джизъса се чувствал състарен и искал да заличи разликата в годините между тях.

33-годишният футболист посетил най-елитната мастна клиника за разкрасяване и без много да му мисли си поставил няколко инжекции от модерния серум.

Вижте на какво е заприличал, побърка ли се Благо, критикуват го футболисти. Никога не е късно да станеш за смях, коментират новата визия на Джизъса неговите фенове. Явно го е хванала кризата на средната възраст, допълват те.

Всички знаят, че ботоксът лишава лицето от изражение и то изглежда, като замръзнало. От новата снимка на Георгиев ясно личи, че той си е опънал бръчките със серума на младостта и си заслужи подигравките на съотборниците си.

Дано 18-годишната Куини Алис е харесала гаджето си, защото иначе всички тези процедури за подмладяване са били напразни. Родителите на манекенката отдавна не харесват футболиста, заради неговата слава на мъж със слаби ангели и смятат, че не е добра партия за дъщеря им. Те тайно се надяват на Куини да й дойде акълът в главата и да го зареже, научиха от hotarena.net.