март 29, 2024

Благой Георгиев потвърди за новата си: Тя е моят ангел

https://kliuki.net/kliuki/blagoy-georgiev-potvardi-za-novata-si-tya-e-moyat-angel/146699 Kliuki.net
Благой Георгиев потвърди за новата си: Тя е моят ангел

Благой Георгиев вече не си прави труда да крие новата си тръпкаБлагой Георгиев се обясни в любов на новата си

Благой Георгиев вече не си прави труда да крие, че има нова тръпка. Футболистът набързо за Куини Алис, в която уж беше много влюбен и вече демонстрира чувствата си към новата си. Която по всичко личи, че не е българка и се подвизава в социалните мрежи с псевдонима Esmerik. Брюнетката за пореден път изтъкна отношенията си с родната звезда като качи свой фотос, към който е написала еднозначното "Б., мечтая си за теб", придружено със сърце.

[caption id="attachment_92956" align="alignleft" width="300"]Благой Георгиев не крие чувствата си към новата си Благой Георгиев не крие чувствата си към новата си[/caption]

Джийзъса също не й остана длъжен и веднага отговори, че тя е неговият ангел. Естествено, отново със сърце, за да не остават съмнения за характера на отношенията им. Тя пък го нарече "Мой герой". Въобще, идилията между двамата изглежда повече от пълна, видяха от hotarena.net. По нищо не личи, че само допреди няколко седмици Благой Георгиев уж беше лудо влюбен в 18-годишното си гадже Куини Алис. Като дори се беше запознал с родителите й. Явно обаче дори и ученичката не успя да се справи с шавливия нрав на възлюбения си и го е зарязала след като е разбрала за аферата му с Есмерик.

Първоначално се появиха слухове, че Куини го е изловила на калъп с рускинята. В последствие стана ясно, че май ситуацията не е била чак толкова груба и ученичката просто е видяла палавите смс-и, които футболистът си е разменял с любовницата си. От което надали й е станало по-леко.

Самата Есмерик пък изобщо си нямала на идея, че любовникът й си има официално гадже и без стеснение качвала техни общи снимки в профила си в Инстаграм.

blago nova1 blago nova2