март 29, 2024

Бившият мъж на Теодора от Фермата проговори: Бях тих, не сляп! Не искам да ме свързвате с нея (Танко Дяков потвърди развода им)

https://kliuki.net/kliuki/bivshiyat-mazh-na-teodora-ot-fermata-progovori-byah-tih-ne-slyap-ne-iskam-da-me-svarzvate-s-neya-tanko-dyakov-potvardi-razvoda-im/166469 Kliuki.net
Бившият мъж на Теодора от Фермата проговори: Бях тих, не сляп! Не искам да ме свързвате с нея (Танко Дяков потвърди развода им)

Бившият мъж на Теодора от Фермата най-сетне проговори за нея и поведението й по време и след риалити формата, видя Kliuki.net.

Екс футболистът Танко Дяков до момента запазваше пълно мълчание по отношение както на вече бившата си съпруга, така и на аферата й с кметския син Пламен. Това обаче не означава, че не е забелязвал случващото се, както обясни лично той.

„Бях тих, а не сляп! Искам от тук нататък както аз и семейството ми, така и огромна част от приятелите ми, да бъдем разграничени от поведението на теодора (малката буква е от поста му – бел. Авт.) както по време на риалити предаването, така и след него.“, пише Дяков във Фейсбук.  

В написаното той говори за ревлата като за „бившата ми съпруга“, с което категорично потвърди слуха, че двамата са се развели. И причината е нейната афера с Пламен, с когото се загаджиха още в шоуто.

Тогава обаче Теодора го раздаваше много морална, много държаща на мъжа си и детето им и не спираше да изтъква как не е такава и Пламен е изтълкувал погрешно чисто любезното й, приятелско поведение. Е, оказа се, че освен ревла, брюнетката е и лъжкиня, защото вече не крие връзката си с кметския син.