Бившата на Сашо Кадиев запозна новия си с Катето Евро (Мъжът до Таня с дете от предишна връзка)

Бившата на Сашо Кадиев е запознала новия си с майка му

Бившата жена на Сашо Кадиев – красивата Таня Тончева, бързо му намери заместник и вече е щастлива с нов мъж до себе си. Танцьорката е прекарала изминалите празници в компанията на мистериозния господин, писа „Уикенд”. От профила й в социалните мрежи се вижда, че там няма нито един кадър с новия си, а само загатва за присъствието му в живота си.

Според източниците ни, мъжът до Таня не е известен и не го блазни славата. Той има дете от първия си брак, което живее предимно с майка си, но и таткото полага грижи за отрочето. Танцьорката и новият й са заедно от няколко месеца и са наистина щастливи. Брюнетката вече го е запознала с бившата си свекърва Катето Евро, която й е като майка след смъртта на нейната родна, която загуби през 2019-та година, а година по-късно погреба и брат си.

таня бившата на сашо кадиев
Снимка: Инстаграм

Катето Евро е най-близкия човек на Таня и двете май живеят заедно в къщата в Кокаляне, където отглеждат и малкото Кате. Детето прекарва и време с татко си и новата му жена Ивелина Чоева. Двамата не спират да парадират с връзката си и са на път да станат досадни с безкрайните си демонстрации на страст.

Синът на Катето Евро не спира да подчертава колко лудо влюбен в Ивелина Чоева и не се вълнува от изоставената Таня, която най-после също е намерила своето щастие. Тончева изглеждаше посърнала след като се раздели със сина на Катето Евро и беше спряла да споделя снимки в социалните мрежи, но от известно време усмивката отново грее на лицето й, става видно от актуалните й фотоси в социалните мрежи.

Припомняме, че Сашо и Таня изкараха заедно около 6 години, но в крайна сметка водещият на „Преди обед” остави жена си и се отдаде на любовта си с младата Ивелина. Преди това пък даде поредица интервюта, в които нагло казваше, че не е сигурен дали тя е любовта на живота му.

Катето Евро е приела новата половинка на сина си, но е по-близка с Танчето, както тя самата я нарича. Актрисата приема майката на внучката й като своя дъщеря и много я уважава. Двете не крият, че са близки и често споделят общи снимки.

1 коментар
  1. Благой казва

    Не Ви ли омръзна да се занимавате с тъпотии. Наистина ли мислите,че на някой му „дреме на о.ая работа за сашето и любовните му щения. Ако сте му такива фенове,не Ви ли раждат кратуните,че по този начин не му вдигате имиджа,а отдалечавате/може би по-точно ще е,че отвращавате хората от персоната му.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.