март 28, 2024

Бербатов спря да глези Елена, вдигна й скандал заради остров (Обича ли я още?)

https://kliuki.net/kliuki/berbatov-sprya-da-glezi-elena-vdigna-y-skandal-zaradi-ostrov-obicha-li-ya-oshte/150862 Kliuki.net
Бербатов спря да глези Елена, вдигна й скандал заради остров (Обича ли я още?)

Отношения между Димитър Бербатов и Елена никак не са розови напоследък.

Откакто умува дали да приеме няколко от офертите да играе в чужбина или да сложи край на кариерата си, Бербатов е изпаднал в сериозна дупка. Не стига това, ами и майка му заболя и той се принуди да се върне в България, за да бъде близо до нея. Разбира се, тези проблеми неминуемо са дали отражение и на отношенията му с неговата Елена. Двамата има дългогодишна и хармонична връзка, която винаги е била далеч от медийния шум. Но, като всяко семейство, и те преживяват своите кризи. Сега, обаче, са стигнали в момент, в който приоритети им драстично се разминават. А това е довело до жесток скандал поради една не толкова сериозна на пръв поглед причина.

Като майка на две деца, която е отдадена на любимите си хора,

Елена

има нужда от своето време за себе си и за награда. От доста време тя изнудвала Бербатов да отидат на едно мечтано за нея място - остров Бора Бора. Екзотичната и доста далечна дестинация не е толкова популярна сред родните ВИП двойки, защото им излиза прескъпо. Но, който е ходил, е категоричен, че по-райско кътче на земята няма. Така, покрай празниците Елена отново е подхванала темата и е предложила на Митко да си направят като коледен подарък така желаната от нея екскурзия. Оказва се, обаче, че Бербатов въобще не споделя нейните планове и за пореден път е попарил мераците й, пише slava.bg. [caption id="attachment_118557" align="aligncenter" width="300"]Бербатов вече не угажда на Елена както преди Бербатов вече не угажда на Елена както преди[/caption] Това докарало хубавата съпруга на футболиста до депресивно състояние и мисли, че щом вече не иска да й угажда, значи не я обича. Той се опитал да й обясни, че в момента не му е до непремерени харчове, тъй като няма постоянни доходи, А и покрай неразбориите в кариерата му няма да успее да си почине като хората. Бербатов е доста изнервен напоследък и му е само до мрънкането на Елена, но със сигурност ще преживеят и тази криза.