март 29, 2024

Бербатов живее като цар във Велико Търново (Футболистът джитка с джип за 130 бона, настани се в лукс хотел с гледка към Царевец)

https://kliuki.net/kliuki/berbatov-zhivee-kato-car-vav-veliko-tarnovo-futbolistat-dzhitka-s-dzhip-za-130-bona-nastani-se-v-luks-hotel-s-gledka-kam-carevec/162613 Kliuki.net
Бербатов живее като цар във Велико Търново (Футболистът джитка с джип за 130 бона, настани се в лукс хотел с гледка към Царевец)

Бербатов се шири в тузарски апартамент в старата столица

Мощен черен джип спира пред луксозния хотел в центъра на Велико Търново и от него слиза Димитър Бербатов. Митко очевидно вече се чувства у дома си в старата столица, където е посрещнат като футболен цар. С небрежна походка той се отправя към лъскавото фоайе и потъва в дискретния комфорт на красивата сграда. Возилото на Бербо за над 130 000 лева е познато в града и напълно подхожда на излъчването му на звезда. Митко е тренъор на нападателите на „Етър", но въпреки наглед скромната си длъжност в щаба на Александър Томаш привлича огромен интерес от страна на всички в старата столица. В града Бербо е забелязан да се движи облечен в тесни сини джинси и високи светлокафяви обувки. Това вероятно скоро и е се превърне и в най-актуалната местна мода. Хотелът, в който е отседнал Бербатов, разполага със суперлуксозни апартаменти, панорамен асансьор, невероятна гледка към историческия хълм Царевец и СПА зона с топъл басейн и джакузи. [caption id="attachment_177376" align="aligncenter" width="300"]димитър бербатов Снимка: ХотАрена[/caption] В такава обстановка Берба гради своята стратегия за тренировките в „Етър". А вероятно и своите нови ходове в словесната си воина с президента на „Славия” Венци Стефанов. Босът на „белите" го захапа за това, че като футболист се отказа от националния отбор на България. И че по този начин е казал „майната ви" на всички в родината. Митко отвърна, че той символизира промяната в нашия футбол. Бил казал „майната ви" на такива като Стефанов. С това медийната престрелка не спря. „Бербатов е един самовлюбен млад човек, който говори само в първо лице, единствено число“, заяви Стефанов. „Пожелавам му да бъде здрав и да постигне успехи. Ще се радвам един ден да стане мениджър на „Манчестър Юнайтед", сега обаче буксува като помощник-треньор в „Етър". Като беше футболист, защо не направи нещо голямо за националния отбор, Димитре? В главата ти са някакви кокали... Ако Бербатов си мисли, че ставаш президент, за да лапаш кокала, жестоко се лъже! Кокали няма, момче! Има бачкане. Бачкаш заедно с държавата и за младите, само тогава може да се получи нещо. Кокали има в болните мозъци!“ И след мача на „Славия с ЦСКА-София, загубен от „белите“ с 0:1, Стефанов се спря на темата „Бербатов" в разговора си с репортери. „Той в Търново говори само с пажовете си“, заяви президентът на „Славия". „С някой от вас говорил ли е? Мен навсякъде по света ме питат за Стоичков, никога не са ме питали за Бербатов. Когато Митко Бербатов каза „да го д*хате, аз не искам да играя за България", това какъв маркетинг беше? Това е антимаркетинг за България? Когато аз съм си давал парите за спорта, той е правил бр-бр-бр. Всяка жаба да си знае гьола. Като го видя да прави нещо за спорта, а не само стойки, да седне и да разговаря с мен.“ По всичко личи, че тази битка тепърва ще се разгаря и двамата участници в нея все още не са казали своята последна дума. Изглежда, че сега на ред е Димитър Бербатов, пише „България Днес“.