април 25, 2024

Бебе №5 е напът! Благо Георгиев става татко наесен! Полина бременна в 6-ия месец

https://kliuki.net/kliuki/bebe-5-e-napat-blago-georgiev-stava-tatko-naesen-polina-bremenna-v-6-iya-mesec/166329 Kliuki.net
Бебе №5 е напът! Благо Георгиев става татко наесен! Полина бременна в 6-ия месец

Наесен с песен, докато останалите му четири деца се подготвят за първия учебен ден, Благой Георгиев ще купува памперси и пелени. Бившият футболист очаква петия си наследник от новата жена в живота си – Полина Спасова.

Близо 20 години по-малката от него красавица вече е в средата на шестия месец, разкри Lupa.bg. Девойката ревностно крие издайническите следи на бременността, защото се страхувала някоя от бившите жени на Джизъса да не вземе да я урочаса. А те са много…

От ексгимнастичната Христина Витанова Благо има две деца – 12-годишната Йоана и 9-годишния Давид. От рускинята Есмер Омерова, с която сключи и брак, набожният мачо има 6-годишен син на име Илай, а от плеймейтката Златка Райкова има 3-годишно момченце, кръстено на татко си – Благой-младши.

Все още не е ясен полът на 5-ото дете на Благо, но според слуховете се очаквало да е момиченце. Родителите на Полина били силно впечатлени от Джизъса, тъй като те също били вярващи и не се притеснявали от многобройната му челяд.

Както стана ясно, Поли и Благой са сключили брак още през март, след което заминаха на сватбено пътешествие в Бали. Иначе живеят във Велинград, където семейството на Поли държи верига хотели.