април 17, 2024

Асен Блатечки си отваря чакрите с масажи, Елен Колева общува с Космоса (ТОП 5 на странностите на звездите)

https://kliuki.net/kliuki/asen-blatechki-si-otvarya-chakrite-s-masazhi-elen-koleva-obshtuva-s-kosmosa-top-5-na-strannostite-na-zvezdite/163315 Kliuki.net
Асен Блатечки си отваря чакрите с масажи, Елен Колева общува с Космоса (ТОП 5 на странностите на звездите)

Асен Блатечки си има и някои странности

Последната приумица на звездата на българското кино и театър е да си оправя чакрите. Страстта му към алтернативната грижа за здравето явно е нова. Последната поява на актьора в мрежата бе кадър, на който позира легнал по корем. Както изглежда, Асен Блатечки се е подложил на една от най-популярните в последно време процедури – масажа. Дамата, която извършва процедурата, също побърза да се похвали  публичното пространство. [caption id="attachment_180687" align="aligncenter" width="300"]Асен Блатечки си отваря чакрите Асен Блатечки си отваря чакрите
hotarena.net[/caption] По-интересна е обаче целта на масажа, а именно – отваряне на чакрите. Така сексимволът на българското кино заема първо място в шик класацията ни за странни занимания в свободното време. Не е единствен обаче! Колежката му Марта Вачкова е далеч по-словоохотлива по отношение на подобни енергийни намествания на психиката и тялото. "Изключително съм доволна, защото е отпускащо, намества чакрите, помага физически и психически да се отпуснеш и да се отървеш от стреса. Много добре ми подейства", не пести хвалебствията си актрисата. "Накрая, след масажа, има специален ритуал с купи от стъкло и метални, които издават приятни звуци, като музика. За мен е много важно да се доверя на човек, който си разбира от работата, да ми е приятно, а не отблъскващо", продължава тя.

Дали терапевтът и на двамата е един и същ, засега историята мълчи. Но би било полезно да обменят опит. Не само те обаче имат свои смахнати удоволствия. Пик в кариерата си бележи Елен Колева, която в името на космоенергетиката дори си смени името. Идеята на промяната била актрисата да започне живота си на чисто. Преродената Елен Калевска има свой кабинет, където лекува пациенти. Космоенергетиката се заключава във влиянието на лечителя върху биополето на хора, растения и животни.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Dir Bg (@dir.bg)

Виолета Марковска пък избира друг път на развитие – йогата, като дори записва следдипломна квалификация към Българската федерация по йога, пише още hotarena.net. Певицата Райна, от своя страна, е известна с нестихващото си желание да прегръща дървета, за да се зареди физически, психически и емоционално.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Райна (@fenovete_na_raina)