април 20, 2024

Асен Блатечки категоричен: Не говоря за Диляна Попова!

https://kliuki.net/kliuki/asen-blatechki-kategorichen-ne-govorya-za-dilyana-popova/146717 Kliuki.net
Асен Блатечки категоричен: Не говоря за Диляна Попова!

Асен Блатечки не желае дори да споменава майката на сина сиАсен Блатечки твърдо показа, че моделката за него е минало

Асен Блатечки недвусмислено показа, че не желае да се сеща за връзката си с Диляна Попова, нито пък да коментира отношенията си с нея. Пред чакащите го фенове пред театър в София секксимволът в прав текст заяви, че отказва изобщо да говори за бившата си любовница, от която има син. По този начин звездата от "Стъклен дом" и "Фамилията" потвърди публичната тайна, че той и моделката не са се разделили по особено приятелски начин.

[caption id="attachment_93078" align="alignleft" width="300"]Асен Блатечки отказва да говори за Диляна Попова Асен Блатечки отказва да говори за Диляна Попова[/caption]

Нещо повече, изнервен от въпросите за жената, заради която заряза семейството си, Блатечки се качи на мотора си и отпраши, видяха от hotarena.net. Малко преди това пък той взе участие в постановката "Омайна нощ" на Независимия театър, в която изигра звезда, отегчена от живота си, която се радва на компанията на случайни хора.

Според хора от екипа, актьорът е влязъл много лесно в образа, тъй като все едно е играел себе си. След края на постановката звездата се спрял както обикновено при чакащите го фенове, но се изнервил от въпросите им за Диляна и си заминал набързо.

Припомняме ви, че Асен Блатечки и Диляна Попова предизвикаха скандал с връзката си, след като стана ясно, че поддържат отношения зад гърба на законната му половинка Катерина. В последствие се оказа, че моделката е бременна от любовника си, а двамата дори се опитаха да заживеят заедно. Връзката им обаче не се получи и Асен предпочете да заложи на сигурността и спокойствието, които има с Катя и остави нестабилната психически Диляна.

Като й обещал, че ще поеме всички грижи покрай сина им Борил.