април 23, 2024

Антония Петрова охрани мъжа си (Ивайло Батинков мина 100 кила – Подробности)

https://kliuki.net/kliuki/antoniya-petrova-ohrani-mazha-si-ivaylo-batinkov-mina-100-kila-podrobnosti/165665 Kliuki.net
Антония Петрова охрани мъжа си (Ивайло Батинков мина 100 кила – Подробности)

Антония Петрова добре глези мъжа си

По последните им включвания в мрежата можем да заключим, че в семейството добре се похапва. Така например, докато Антония Петрова следи килограмите си, благоверният ѝ никак не се старае да остане слаб. Откакто се събраха под един покрив, двамата не спират да си угаждат. Храната вероятно е сред основните слабости на Ивайло Батинков. Бракът му се отразява по очаквания от мнозина начин, затова се е и поошишкал. [caption id="attachment_191532" align="aligncenter" width="300"]Антония Петрова гледа мъжа си повече от добре Антония Петрова гледа мъжа си повече от добре
Снимка: Инстаграм[/caption] Вкусната храна и огромните порции явно си казват думата. Мъжът на Антония видимо се е окръглил, а още по-страшното е, че започва да му личи. Въпреки че наскоро се заговори, че и тя е напълняла, неговото положение далеч не е толкова розово. Според наблюденията Батинков вече задминава 100 килограма. Това явно не го притеснява, тъй като е оставил в миналото всякакви диети и режими за слаба фигура.

100-те килограма явно не притесняват и амбициозната миска, дори напротив. Тя нямала нищо против мъжът ѝ да е по-пухкав. И макар самата Петрова да се втали бързо след раждането, явно на благоверния ѝ всичко му е позволено. Сочната клюка около семейството гласи още, че бизнесът им се развива повече от чудесно. Пандемията се оказала манна небесна заради засиленото търсене на медицински консумативи и препарати за дезинфекция. Така, докато фирмата на Ивайло Батинков просперира, фигурата му също не отстъпва в разширяването леко настрани. Напълняването обаче не му пречи да си живее живота и периодично да пуска снимки от екзотични дестинации. Последното включване на семейството бе от Малдивите, където изкараха почти месец, коментира още hotarena.net. Антония Петрова направи мрежата тотално съпричастна с престоя им в слънчевия рай.