април 20, 2024

Антония от "Женени от пръв поглед" разказа за първата брачна нощ

https://kliuki.net/kliuki/antoniya-ot-zheneni-ot-prav-pogled-razkaza-za-parvata-brachna-nosht/146493 Kliuki.net
Антония от "Женени от пръв поглед" разказа за първата брачна нощ

Антония от "Женени от пръв поглед" шашна всички с описателния си езикАнтония от "Женени от пръв поглед" показа, че наистина е цапната в устата

Антония от "Женени от пръв поглед" потвърди убеждението на зрителите, че тя и съпругът й Наско са изконсумирали първата си брачна нощ. Която на практика беше и първата нощ от запознанството им. И докато другите две двойки предпочетоха да се отдадат на приказки, за да се поопознаят преди да пристъпят към съществената част, Антония и Наско решиха, че няма смисъл да си губят времето. И директно преминаха към действия, като оставиха опознаването за след това.

[caption id="attachment_91835" align="alignright" width="300"]Антония от "Женени от пръв поглед" шашна с откорвение Антония от "Женени от пръв поглед" шашна с откорвение[/caption]

Това беше потвърдено в прав текст и от самата младоженка. При това по доста описателен начин. Лично Антония публикува в профила си във Фейсбук кратко изречение, с което не остави никакво съмнение какви са ги вършили с Наско. "Първо си бъркахме в гащите. После решихме да се опознаваме", изцепи се бъбривката типично в неин стил.

И докато част от онлайн потребителите намериха изказването й за сладурско, други се възмутиха от твърде циничния и груб начин, по който говори за интимните си преживявания. Които като цяло би трябвало да си останат само между нея и мъжа й, възмущават се форумци.

А дали тези им приятни преживявания ще продължат или помежду им вече се появяват първите пукнатини? Наско изглежда готов на всичко, за да угоди на съпругата си и да я накара да се чувства добре, но изглежда самата Антония постоянно е недоволна от нещо.

Бъбривата пухкавелка не спира да критикува мъжа си и поведението му по време на медения им месец в Барселона. А това определено дразни зрителите и те не крият, че вече не й симпатизират като в началото.