април 19, 2024

Антония от Женени от пръв поглед: Нормално е да командвам Наско

https://kliuki.net/kliuki/antoniya-ot-zheneni-ot-prav-pogled-normalno-e-da-komandvam-nasko/146599 Kliuki.net
Антония от Женени от пръв поглед: Нормално е да командвам Наско

Антония от Женени от пръв поглед не намира за лошо, че командори мъжа си

Най-срамежливият участник в шоуто „Женени от пръв поглед“ Наско си докара доста подигравки, заради непрекъснатите мрънкания и наставления на жена си Антония. Приятелите му се гаврят, че се е превърнал в мъж под чехъл и напористата му съпруга го командори наляво и надясно. Пухкавата продавачка, май се изживява като медийна звезда и не се съобразява много, много какви ги говори. Тони му крещи го критикува жестоко, независимо къде са и не вижда нищо лошо в това.

[caption id="attachment_92331" align="aligncenter" width="300"]Антония от Женени от пръв поглед не вижда нищо лошо да командори Атанас Антония от Женени от пръв поглед не вижда нищо лошо да командори Атанас[/caption]

Неопитният в отношенията си с жените Атанас споделя, че никак не му е приятно да става за присмех, особено когато всички разбират колко несправедливи са понякога издънките, които Тони прави. Добродушният по характер Наско, не се сърди на задявките на приятелите си и ги приема, като нещо нормално. За мен сега на първо място стои семейството и трябва да се съобразявам с половинката си, обяснява притеснения младоженец.

Антония признава, че май е попресолила манджата с непрекъснатите си критики и наставления, но не е ли нормално да бъдеш честен с човека до тебе и да го научиш да те разбира, допълва тя. Младата съпруга споделя, че е по- добре половинката ти да е наясно, какво представляваш, а не след изпитателният срок да настъпят разочарования, научиха от hotarena.net.

Зрителите на шоуто и онлайн потребителите защитават скромния строителен инженер и го съветват, че такава устата жена не му трябва, но други изказват различно мнение.

Дали пък с нещо в поведението си не е заслужил да бъде командван и ръководен от Тони. По време на сватбеното пътешествие до Барселона, Наско се опита доста нескопосано да впечатли Антония и си заслужи не само нейните критики, но и тези на зрителите.