април 26, 2024

Антония и Атанас от Женени от пръв поглед чакат дете?

https://kliuki.net/kliuki/antoniya-i-atanas-ot-zheneni-ot-prav-pogled-chakat-dete/146525 Kliuki.net
Антония и Атанас от Женени от пръв поглед чакат дете?

Антония и Атанас от Женени от пръв поглед уж щяха да се развеждат

Антония и Атанас от Женени от пръв поглед в очакване на първото си дете. Тази пикантна новина поразбуни духовете, тъй като двойката, доскоро любима на зрителите, не спря да поднася изненади.

Слуховете дори конкретизират къде пухкавата Антония е забременяла. Бебето било заченато не къде да е, а в Барселона, по време на медения месец на младоженците. Спомняме си колко влюбени го даваха тогава, а и как ентусиазираният Атанас правеше какви ли не жертви за своята Дулсинея.

[caption id="attachment_91987" align="alignright" width="300"]Антония и Атанас от Женени от пръв поглед Антония и Атанас от Женени от пръв поглед[/caption]

И мандарини й бра от декоративно дърво насред Барселона, и в студените води се потопи посред нощ, та чак предизвика сълзи в очите на Антония. Тогава се смяташе,че са от радост и възхищение, но впоследствие се разбра, че са били от неодобрение на емоционалните изблици и поведение на половинката й.

И започнаха едни забележки към Наско от страна на Антония, критики към непохватното му поведение.

Самите зрители забелязаха на екрана промяната в отношенията, дразнещите мрънкания на пухкавата Антония, демонстрациите на превъзходство над не особено похватния и влюбен Наско. Дори възмутени форумци започнаха да й дават съвети „Мисля, че Антония трябва да погледне малко към себе си, преди да съди другите. Никой мъж не обича да му се подиграват”, повече симпатии спечели доброто недодялано момче, както го определят в мрежата.

Въпреки всички тези проблеми и недоразумения между двете „А”, доброжелатели твърдяха, че страстите между тях били все така много силни и дори очакват своя наследник. . Но близки до тяхното обкръжение не потвърждават пикантната новина, научиха от bgreality.bg. Според източници от Нова телевизия, пожелали да останат анонимни, идилията между Антония и Атанас е свършила и те вече не са двойка. Двамата са се развели, твърдят хора от екипа и затова е малко вероятно пухкавелката да е бременна.