март 19, 2024

Анна Курникова показа порасналите си близнаци (Вижте 3-годишните сладури - Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/anna-kurnikova-pokaza-porasnalite-si-bliznaci-vizhte-3-godishnite-sladuri-snimki/162180 Kliuki.net
Анна Курникова показа порасналите си близнаци (Вижте 3-годишните сладури - Снимки)

Близнаците на тенисистката и Енрике Иглесиас  празнуват 3-ти рожден ден

39-годишната Анна Курникова направи подарък на феновете си. Известната руска тенисистка показа порасналите си деца от 45-годишния испански музикант Енрике Иглесиас.

Бившата първа ракета в света на двойки е свикнала да крие личния си живот от непознати. Тя успя да скрие и двете бременности.

Блондинката поддържа интриги около семейното си състояние и игнорира честите въпроси за евентуална сватба. Анна обаче се гордее с постиженията си, най-важните от които са трите й деца.

Днес Курникова показа мили снимки на тригодишните близнаци. Откровеността на младата майка във връзка с празника, празнуван от близнаците. Никълъс и Луси станаха на три години.

Анна Курникова показа порасналите си близнаци (Вижте 3-годишните сладури - Снимки)

[caption id="attachment_175259" align="aligncenter" width="400"]Анна Курникова показа порасналите си близнаци (Вижте 3-годишните сладури - Снимки) - Снимка 2 Близнаците на Анна и Енрике са големи сладури
нимки: Инстаграм[/caption] Малките са заловени да играят в задния двор на имението в Маями, където живеят с родителите си. Ник позира в модерна тениска с камила. Главата му е защитена от слънцето със светло синя шапка с анимационни герои.

Луси е снимана в красива рокля с флорален принт. Майка й прибра къдриците в лека прическа. Момичето забавно се усмихвана фона на детска количка за кукли.

Децата са наследили чертите на своите родители. Те имат кафяви очи като баща си и русата коса на мама. Феновете бяха възхитени от семейните моменти, които Курникова сподели с тях. „Какви прекрасни деца? Мили деца! ”,„ Деца на любовта! , „Удивително красиви! “,„ Копия на Енрике с косата на мама! “,„ Очарователни са! “ - отбелязват последователите, предават от cosmo.ru.