април 26, 2024

Анна Курникова и Енрике Иглесиас показаха порасналите си деца (Вижте малките сладури – Видео)

https://kliuki.net/kliuki/anna-kurnikova-i-enrike-iglesias-pokazaha-porasnalite-si-deca-vizhte-malkite-sladuri-video/164495 Kliuki.net
Анна Курникова и Енрике Иглесиас показаха порасналите си деца (Вижте малките сладури – Видео)

Анна Курникова и Енрике Иглесиас показаха разкошните си три дечица

По всичко личи, че семейството е по-щастливо от всякога. Анна Курникова и Енрике Иглесиас се радват на живота и на трите си деца. Луси, Николас и Маша вече са достатъчно големи хлапета и не спират да изумяват родителите си с различни неща. Двойката безспорно се наслаждава на родителството и не спира да занимава аудиторията с лудориите на малките. И за двамата семейството е на първо място и с всеки следващ клип те не спират да го показват. [caption id="attachment_186337" align="aligncenter" width="300"]Анна Курникова и Енрике Иглесиас се радват един на друг и на децата си Анна Курникова и Енрике Иглесиас се радват един на друг и на децата си
Снимка: Фейсбук[/caption] Почитателите на семейството постоянно нарастват и за да са в крак с тенденциите, не спират да следят профилите им в социалните мрежи. Разбира се, гордите родители са достатъчно щастливи с децата си, за да радват и света с тях. Малките сладури искрено се забавляват в показаното видео и както изглежда, винаги са готови за игри. Анна Курникова и Енрике Иглесиас не са от най-потайните звездни персони и с удоволствие правят обществото съпричастно с лудориите и терзанията им.

Както пише и tialoto.bg, феновете с радост очакват всяка поява на децата. А те безспорно са едни много усмихнати сладури и както подобава на звезден екип, обичат да си играят заедно. Когато родителите им се запознаха, дълго време отбягваха медийното внимание. До такава степен се криеха от обществото, че хората помислиха, че връзката им е просто рекламен трик. В крайна сметка обаче се оказа, че са се венчали. И съвсем ненадейно станаха родители на близнаци.

За третата бременност на рускинята се разбра буквално ден преди раждането. Така Маша се появи на бял свят с леко открехната завеса към личния живот на семейството. Появата на децата направи Анна и Енрике по-отворени към феновете. Снимките и клипчетата в социалните мрежи безспорно доказват това. Насладете им се!