март 28, 2024

Анелия в ужас след опит за грабеж в дома й: Нападнаха ни, а детето ми беше само у дома!

https://kliuki.net/kliuki/aneliya-v-uzhas-sled-opit-za-grabezh-v-doma-y-napadnaha-ni-a-deteto-mi-beshe-samo-u-doma/158942 Kliuki.net
Анелия в ужас след опит за грабеж в дома й: Нападнаха ни, а детето ми беше само у дома!

Анелия преживяла страхотен стрес след опит за грабеж в дома й

Фолк певицата Анелия преживяла страхотен стрес малко след нанасянето в новия си дом. Въпреки че има охрана, камери и охранителни системи в дома си, звездата все пак станала жертва на опит за грабеж. Най-ужасното за изпълнителката е обаче, на нахлуването в личната й собственост. А фактът, че крадците се опитали да проникнат в жилището й, докато дъщеря й Ивон била сама. И само баба й се намирала в къщата по същото време. "За мен преживяното беше страхотен кошмар. Бях на участие, но на другия ден видях на записите как се опитват да разбият вратата и да нахлуят в дома ми. И то по същото време, когато дъщеря ми е там сама, само с майка ми. Не ми се мисли какво е можело да се случи", с ужас споделя певицата пред Венета Райкова. Въпреки че се опитва да преодолее изпитанията, които съдбата й поднася, Анелия се старае да се държи и да не допуска страхът да обсебва живота й. Изпълнителката сподели, че има стабилна охрана, алармена система, видео наблюдение, а освен това жилището й се охранява и от частни охранители, които редовно патрулират и следят за сигурността в района. Звездата дори е решила, че ще даде на дъщеря си така желаната сигурност. "Ивон вече е почти на 16, вярвам й достатъчно, за да я оставям сама вечер. Имаме надеждна охранителна система и се надявам, че повече няма да преживеем такова нещо. Тя беше много наплашена след случилото се. Дни наред се страхуваше да спи сама вечер, идваше да спи при мен", казва още изпълнителката. Но двете с дъщеря й се опитват да не позволят на инцидента да хвърля сянка върху живота им.

Ново начало

Тя е устроила и майка си в самостоятелен апартамент в "Оборище", а дъщеря й често гостува на баба си. "Преди живеехме заедно, защото не можех да се лиша от помощта на майка си. Но сега искам да й дам свободата и спокойствието, от които и тя има нужда", казва още певицата. [caption id="attachment_159624" align="aligncenter" width="300"]Анелия преживяла кошмар в новия си дом сн. btv Анелия преживяла кошмар в новия си дом сн. btv[/caption] Анелия споделя, че изпраща 2019 сама. "Наскоро приключих една дълга връзка и имам време да си почина, да се усетя свободна. Не съм нещастна, нито тъжна. Чувствам се добре и спокойна. И най-вече се радвам, че най-после живея живота, за който мечтаех", допълва още тя.