Андреа с шокиращо признание: Едва не умрях след побой! Скачаха върху мен, спрях да дишам!

Андреа разкри шокиращи неща за детството си

Андреа е била подложена на физически и психически тормоз. Емоционалното признание направи фолк певицата, като думите й са по повод пребитото момче в столичния квартал Лагера.

Най-разпространените в социалните мрежи кадри се вижда как група от десетина момчета и момичета имат свой връстник като гори тати го повалят на земята, играят му си го причинява тежки травми.

„Току-що изгледах въпросното клипче! На него се виждат група комплексирани подрастващи, на които боят от няколко човека върху едно беззащитно момче им дава някаква илюзия, че са “велики”, че са “силни”.

андреа
Снимка: Инстаграм

Замислих се в какви семейства живеят тези деца. На какво ли ги учат родителите им ? Дали изобщо в главите им има дори и малка нотка на усещане за морал, за разликата между добро и лошо ? Когато бях малка, може би в 5-ти клас, аз също изживях нещо подобно. Група момчета от училище, поради факта, че много ме харесваха, решиха да изразят “любовта” си. Като ме заринаха под снега и скачаха върху дробовете ми, докато не спрях да дишам за няколко секунди. Тогава бях само 5 клас и не вярвах в правната система. Мислех си, че може би това е нормално, докато баща ми не разбра и отиде в училището. Където свика цялото училищно съсловие от директорката до учителите, защото това се случи в самото училище. Разбира се те не чувстваха никаква вина. Докато след една година, една от приятелките ми не влезе в болница с комоцио от удар, който беше насочен към мен, но аз умело продължавах да се защитавам. Защото на това ме научи системата! Че си сам! Че всеки си мълчи! А сега Ви питам, ще си мълчите ли ? Същите тези деца след като не получат правосъдие, ще продължат! За тях насилието ще бъде нещо нормално! Ще го изразяват и не само върху хора, но и върху животни! Утре някой от тях ще реши, че е ок да убиваш.. Защото правосъдие няма! Има само сеир! Ако сме нормална държава, всички въпросни “побойничета”, виждам, че някои се вживяваха в боксьори. Щяха сега да са изправени пред съда! Преди седмица един човек мина през едно куче, ей така за кеф.. Питам какво стана с този човек ? В какво се превърнахме ? Имаме ли общество изобщо или всички сте в Instagram и TikTok и търсите сеира ? Нямам какво да кажа, защото вече нямам думи! Нищо не се е променило от времето когато бях дете ! Нямаме напредък като нация, като държава и най-лошото като хора!“

 

1 коментар
  1. Лиляна Василева казва

    Случайно попаднах на написаното от Андреа ,чието мнение и анализ за бг правосъдието и нравите на нашето общество ,напълно съвпада с моето.Нещо повече струвами се ,че дори е деградирало.От общество ,което използва насилието над себеподобните си,а и над животните ,нищо добро не може да се очаква …

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.