април 19, 2024

Андреа скочи на пайнерките: Все Преслава ви е виновна! (Вижте как я защити)

https://kliuki.net/kliuki/andrea-skochi-na-paynerkite-vse-preslava-vi-e-vinovna-vizhte-kak-ya-zashtiti/151019 Kliuki.net
Андреа скочи на пайнерките: Все Преслава ви е виновна! (Вижте как я защити)

Андреа за пореден път засвидетелства приятелството си с Преслава.Андреа

от няколко години не е част от "Пайнер". Въпреки това се интересува живо какво се случва в компанията, точно както и колежката си Камелия. Двете решиха да поемат по свой, доста труден път, но зад гърба си оставиха приятелства в музикалната компания. Едно от тях, което не е много афиширано, е между половинката на Кубрат Пулев и Преслава. Двете изпълнителки са си много близки още от времето, когато Андреа бе под крилото на инж. Митко Димитров. Тогава тяхна дружка бе и Галена, но сега дружбата с нея се е разпаднала. Въпреки всички скандали покрай името на Преслава и нежеланието на изпълнителката на "Полудей" да се замесва в интриги, двете са съумели да запазят силните си приятелски чувства.

А за какво са ти приятелите,

ако не те подкрепят в трудните моменти. Поредният такъв за Преси е именно сега. След миналогодишния скандал на наградите на Планета, когато всички избухнаха, че не тя, а Галена е достойната победителка, сега историята се повтаря, но с нов сценарий. Изпълнителката на "Водка с утеха" първо бе определена като аутсайдер с цел да блесне Галена и Пайнера да й даде всички статуетки. След това дойде и прекратеното гласуване и обвиненията към Преслава, че се е опитала да манипулира вота, за да не й открадне някой скъпоценната награда. На фона на всички тези критики по неин адрес, Андреа скочи публично да защити подложената на кръстосан огън своя приятелка. И определено думите й се чуха от мнозина, пише hotarena.net. Андреа и Преслава са останали супер близки Блондинката отново застана зад гърба на Преслава и публично я обяви за своя най-близък човек. Освен това я изчетка, че с годините и имала възможност да я опознае и е разбрала, че е приятел, на когото можеш без притеснение да разчиташ. Андреа заяви категорично, че Преси е човек, който уважава другите, дори те да са й конкуренция. С тези свои думи нанесе удар под кръста на всички други пайнерки, на които все тя им е виновна.