април 17, 2024

Андреа: Имам мъж до себе си и съм влюбена! Певицата призна за нова връзка

https://kliuki.net/kliuki/andrea-imam-mazh-do-sebe-si-i-sam-vlyubena-pevicata-prizna-za-nova-vrazka-2/166407 Kliuki.net
Андреа: Имам мъж до себе си и съм влюбена! Певицата призна за нова връзка

Фолк певицата Андреа разкри, че вече не е сама и има мъж до себе си. Изпълнителката на „Егоист“ отговори на въпроси на фенове относно личния си живот и за първи път от 2 години насам открехна завесата. На въпроса има ли мъж до себе си, блондинката отговаря кратко и ясно: „Да“, а колкото до това как се чувства в момента, Андреа е на романтична вълна: „Влюбена съм“.

Разбира се, бившата на Кубрат Пулев не споделя кой е мъжът до нея, нито подробности около връзката си. Откакто се раздели с Кобрата, Андреа не е била засичана с никой друг. Личният й живот продължаваше да се върти около боксьора и изневерите му, като дори само преди 10-ина дни тя хвърли поредната бомба, разкривайки, че боксьорът има син.

„Кубрат, признай си детето“, призова Андреа в мрежата. Тогава блондинката с нищо не подсказа да има мъж до нея, с което поражда съмнения дали в действителност си има гадже.

„Ако наистина беше толкова влюбена, нямаше постоянно да се занимава с Кобрата и да плете интриги. Кой мъж ще я търпи само да говори за бившия си“, съмняват се неин последователи.

Според други пък е твърде възможно да е дошло времето, в което Андреа е обърнала нова страница в живота си и изневерите на Пулев са в миналото.