март 29, 2024

Анджелина Джоли със съкрушителни признания за брака си: Опитах всичко, Брад е безнадежден!

https://kliuki.net/kliuki/andzhelina-dzholi-sas-sakrushitelni-priznaniya-za-braka-si-opitah-vsichko-brad-e-beznadezhden/153488 Kliuki.net
Анджелина Джоли със съкрушителни признания за брака си: Опитах всичко, Брад е безнадежден!

Анджелина Джоли за пореден път прехвърли вината за развода си с Брад Пит изцяло върху него.

В последно време все по-често ставаме свидетели на индиректни атаки, които Брад Пит и Анджелина Джоли си разменят в медиите. Вече отдавна сме се разделили с илюзиите, че е възможно един ден отново да бъдат онази бляскава холивудска двойка, която толкова много обичахме. Но причината за раздялата им започва все повече да се задълбава и да става все по-комплексна. Анджелина Джоли дава все нови и нови доказателства, че не тя, а Брад Пит носи цялата вина за проваления им брак. Актрисата заяви, че е направила всичко възможно да съхрани и възстанови връзката им, но всичко е било без ефект. Последният й отчаян опит е режисираният от нея филм "Край морето". В него за последен път видяхме холивудската двойка в ролята на влюбени на големия екран. Анджелина Джоли днес споделя, че е смятала, че ако работят отново с Брад Пит, това може да окаже положително влияние върху брака им. "Запознахме се по време на снимачен процес. Мислех си, че ако отново поработим заедно, може и да оправим нещата. Исках да поработим здраво. Смятах, че ще ни се отрази добре да пообщуваме повече", споделя днес актрисата. Това свидетелства, че кризата в брака им е започнала много по-рано преди промоцията на филма през 2015г., пише dailymail.co.uk.

Анджелина Джоли подчертава,

че периодът на снимките на филми за нея е бил много тежък. и то не само заради видимата на хоризонта раздяла със съпруга й. Тогава тя губи майка си, преживява двойна мастектомия и редица изследвания. [caption id="attachment_132670" align="aligncenter" width="300"]Анджелина Джоли не съжалява за любовната лента Анджелина Джоли не съжалява за любовната лента[/caption] Това ни навежда на мисълта, че Брад Пит не е бил достатъчно силна подкрепа за нея в това време. Актьорите бързо разбрали, че да работят заедно отново няма да успее пак да запали искрата помежду им. Все пак, Анджелина Джоли не съжалява за продукцията, защото все пак са изговорили и преживяли неща, през които е трябвало да минат.