март 29, 2024

Анджелина Джоли и Брад Пит празнуват 10 години заедно в Кения (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/andzhelina-dzholi-i-brad-pit-praznuvat-10-godini-zaedno-v-keniya-snimka/146590 Kliuki.net
Анджелина Джоли и Брад Пит празнуват 10 години заедно в Кения (Снимка)

Анджелина Джоли и Брад Пит отбелязаха 10 години заедно

Най-известната холивудска двойка празнува юбилей – десет години от началото на официалната си връзка. Точно по това време, преди десетилетие, излиза и първата снимка на Анджелина Джоли и Брат Пит заедно, с която се потвърдиха ширещите се слухове и клюки тогава, че наистина са любовна двойка. И така се роди Бранджелина.

[caption id="attachment_92278" align="alignright" width="300"]Анджелина Джоли и Брад Пит отбелязаха 10 години заедно Анджелина Джоли и Брад Пит отбелязаха 10 години заедно[/caption]

Само да припомним началото на тази звездна двойка. Анджелина и Брат Пит се срещат на снимачната площадка на филма "Мистър и Мисис Смит" през 2004 година. Тази среща се оказва фатална и съдбоносна и за двамата. Сближават се много, което не остава скрито от папараците, въпреки че те криеха ревниво връзката си дълго време, тъй като Брат Пит все още беше женен за Дженифър Анистън. Отричаха до последно, че има нещо помежду им, докато през 2005 година не излязоха снимки от тридневната им почивка заедно – Брат Пит, Анджелина Джоли и тригодишния Мадокс. Тогава те официално афишираха връзката си.

anjie bradИ така, именно тази мила годишнина отбелязват двамата сега. Не е случайно, че са избрали Кения за тази цел, знаем любовта на Анджи към тази страна, а и като цяло към Африканския континент. Оттам е и едно от осиновените й деца – Захара.

Съвсем скоро, през лятото на миналата година, двамата узакониха връзката си като минаха под венчило в тузарското си имение в Южна Франция. И сега те са едно щастливо семейство. Шестте деца – три осиновени и три билогични допълват семейната идилия. Дори се говори, че голямото семейство на популярните актьори скоро може да се увеличи с още един член, имали намерение да си осиновят дете от Сирия. Дори се носеха слухове, че вече са осиновили момченце на име Муса, но официално потвърждение за това все още няма.