април 18, 2024

Анджелина Джоли застрашава здравето на децата от суета (Вижте на какво ги подлага)

https://kliuki.net/kliuki/andzhelina-dzholi-zastrashava-zdraveto-na-decata-ot-sueta-vizhte-na-kakvo-gi-podlaga/151126 Kliuki.net
Анджелина Джоли застрашава здравето на децата от суета (Вижте на какво ги подлага)

Анджелина Джоли бе хванат в крачка с близнаците си Нокс и Вивиан.

Докато бракоразводното дело не приключи и съдът не се произнесе окончателно, Анджелина Джоли е попечител на шестте си деца. До скоро тя ги отглеждаше с помощта на Брад Пит. Сега, обаче, цялата тежест е на нейните плещи. А товарът е още по-голям заради огромната взискателност на актрисата към битието на наследниците си, което иска да контролира. Анджелина Джоли бе забелязана в компанията на Нокс и Вивиан на излизане от ресторант за био и органични храни. Вместо да заведе децата си в заведение за бързо хранене, както повечето родители, майка ми ги принуждава да се хранят само с екологични и определено не особено вкусни произведения на кулинарията. В менюто на хлапетата, което надали е по-различно и за другите четири деца на семейство Пит, се включват все така популярните напоследък суперхрани. В желанието си да следват нейния пример, да бъдат в крак с модата, а и от лека доза суета, Анджелина Джоли застрашава здравето на децата си. те са още малки за подобни вегански експерименти и имат нужда от пълноценна храна.

А това, което тя им дава,

са предимно семена като чиа, елда и други производни, както и зеленчуци и плодове. Разбира се, в това няма нищо лошо. Само че те би трябвало да бъдат част от менюто на подрастващите, а не до го превземат изцяло. Все пак, виждаме докъде се докара актрисата в последните години, пише slava.bg. Анджелина Джоли с близнаците си Манията към красота и перфектни килограми е взела не една и две жертви и звездата от "Лара Крофт" определено е сред тях. Доскоро мнозина се чудеха как е възможно ходещ скелет като нея въобще да е жив, а сега е тръгнала да поучава децата си как да се хранят. Да не надяваме, че Анджелина Джоли ще действа разумно по отношение на тях и няма да се стига до крайности.