април 18, 2024

Анджелина Джоли втрещи с кльощаво тяло (Актрисата съвсем се стопи след последните скандали с Брад)

https://kliuki.net/kliuki/andzhelina-dzholi-vtreshti-s-klyoshtavo-tyalo-aktrisata-savsem-se-stopi-sled-poslednite-skandali-s-brad/166428 Kliuki.net
Анджелина Джоли втрещи с кльощаво тяло (Актрисата съвсем се стопи след последните скандали с Брад)

Звездната актриса и майка не може да прикрие изключителната си слабост, видя kliuki.net

Анджелина Джоли работи по своя осми филм, където е режисьор. Папараците заснеха 47-годишната холивудска актриса в Рим. Тя предизвика безпокойство сред феновете заради изключителната си слабост.

Анджелина напоследък работи изключително само като режисьор. Знаменитостта попадна в обективите на папараците, които бяха привлечени от работата по новия й филм "Без кръв". 

Джоли прибра дългата си коса на опашка и сложи тъмни очила, заради яркото слънце. Актрисата на практика отказа грим и само леко подсили цвета на  устните си с прасковено червило.

Анджи се появи на снимачната площадка в широк бял тоалет. Облечена бе в бяло горнище с тънки презрамки от памук и широки панталони в същия цвят. Като допълни визията си с удобни ниски обувки на Valentino от естествена кожа.

Разголената горна част на дрехата извади на показ тънките като клечки ръце на звездата и стърчащите й ключици. Джоли изглеждаше притеснително слаба и измършавяла. С което уплаши многобройните си фенове.  

Те смятат, че причина за измършавелия й напоследък вид може да се дължи на поредните скандали с бившия й Брад Пит. Който я обвини, че е съсипала бизнеса му с вино, който преди развода управляваха заедно като е продала половината от имота Château Miraval във Франция и му е причинила умишлено вреда.

Те коментираха така анорексичния външен вид на актрисата: „Ужасно е слаба!”, „Тя дори вече не крие колко е изпосталяла”, „Притеснявам се за здравето й”, „Страхувам се да си представя каква е диетата й”, „Въпреки, че костите й стърчат и се е стопила, тя все пак се държи и е горда!”, отбелязаха загрижените й почитатели в социалната мрежа.