април 16, 2024

Амбър Хърд с първо изявление след като загуби делото срещу Джони Деп: Повече от разочарована съм! (Вижте пълното й изявление)

https://kliuki.net/kliuki/ambar-hard-s-parvo-izyavlenie-sled-kato-zagubi-deloto-sreshtu-dzhoni-dep-poveche-ot-razocharovana-sam-vizhte-palnoto-y-izyavlenie/166290 Kliuki.net
Амбър Хърд с първо изявление след като загуби делото срещу Джони Деп: Повече от разочарована съм! (Вижте пълното й изявление)

Амбър Хърд направи първо изявление след като съдът не се върза на лъжите й срещу Джони Деп, видя Kliuki.net.

Актрисата загуби делото срещу бившия си съпруг в делото на годината и ще трябва да му плати 15 милиона долара обезщетение заради вредите, които му нанесе с обвиненията си в домашен тормоз.

Малко след като съдебното жури обяви решението си, Абър направи официално изявление, в което казва следното: „Разочарованието, което изпитвам днес, не може да се опише с думи. Сърцето ми е разбито, че тоновете доказателства, които представих, не бяха достатъчни, за да се справят с влиянието, което има бившият ми съпруг.

Аз съм дори по-разочарована от това какво означава тази присъда за други жени. Това е връщане назад във времето. Време, в което жена, която се изправя и казва истината, бива публично заклеймявана и унижавана. Връща отново темата дали насилието над жени се взема насериозно. Съжалявам, че загубих това дело. Но още повече съжалявам, че изглежда, че загубих правото, което вярвах, че имам като американска гражданка – да говоря свободно и открито.“, казва още Хърд.

Самият Джони не беше в съда, когато журито отсъди в негова полза, но също пусна официално изявление, с което благодари на всички за подкрепата в този труден за него период.