април 25, 2024

Алисия се състари след раздялата с Ники Михайлов (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/alisiya-se-sastari-sled-razdyalata-s-niki-mihaylov-snimki/146473 Kliuki.net
Алисия се състари след раздялата с Ники Михайлов (Снимки)

Алисия изглежда видимо състарена откакто не е с вратаря

Остарява ли Алисия? Външният й вид започва да смущава и тя започва да заприличва съвсем на лелка, без да обиждаме дамите на по-достолепна възраст, това може дори да се смята като комплимент за тях. Доскоро сексапилната брюнетка излъчваше младост, енергия и щастие. Доскоро? Тук визираме времето, когато беше с Ники Михайлов.

[caption id="attachment_91742" align="alignright" width="300"]Алисия изглежда видимо състарена след раздялата с Ники Михайлов Алисия изглежда видимо състарена след раздялата с Ники Михайлов[/caption]

Но едва ли само раздялата с вратаря е причина за промяната. Все пак отношенията им, след като се разделиха, не екскалираха, а останаха приятелски, дори малкият Валерко продължава да се чувства добре в компанията на вратаря. Видяхме ги заедно на мача България-Италия, а и общата вечеря на певицата и сина й с Валери-старши и Ники Михайлов е доказателство за това.

А злите езици пък говорят, че тя не страда толкова за вратаря, други се опитват да ни убедят, че Ники не се е охарчил много по Алисия и че тя не страда и за банковите му сметки. Едва ли е така, възмущават се форумци. Меркантилността е едно от отличителните качества на красивите и суетни жени. Изключение не прави и Алисия.

АлисияЖивотът й протича като че ли точно така. И накрая разочарованията и преживяванията остават своя отпечатък върху визията, излъчването, на целия външен вид. Близки от нейното обкръжение споделят, че напоследък тя се е свършила, изключително много е отслабнала, тялото, краката, стопила се е.

А и ние го виждаме последните й фотоси в мрежата. Останали са само ръцете й, само те са понаедряли, от цялата й фигура, видяха от hotarena.net. Да не прозвучи грубо, но така се променят жените с напредване на възрастта. Едни в по-ранна, други в по-късна възраст, но неминуемо това е промяната, наедряли горни крайници. За такива ли промени говори визията на тридесет и двегодишната Алисия?