март 28, 2024

Алисия сама изтрила клипа на "Не давам да си чужда" от нета?

https://kliuki.net/kliuki/alisiya-sama-iztrila-klipa-na-ne-davam-da-si-chuzhda-ot-neta/146617 Kliuki.net
Алисия сама изтрила клипа на "Не давам да си чужда" от нета?

Алисия сама е махнала клипа от нета, за да привлича внимание към себе сиАлисия нарочно е изтрила клипа, а после вдигна тъпърдия, прави си реклама

Алисия сама е изтрила клипа на "Не давам да си чужда" от YouTube и VBox7, за да си направи реклама. Певицата вдигна страхотна врява за това, че видеото към дуетното й парче с Тони Стораро уж мистериозно изчезна от двата най-големи сайта за видео споделяне в страната. Оказа се обаче, че мистерията далеч не е толкова неразрешима.

[caption id="attachment_92400" align="aligncenter" width="300"]Скандалът между Алисия и Джина Стоева се разраства Скандалът между Алисия и Джина Стоева се разраства[/caption]

Според запознати, изпълнителката нарочно е поискала от компанията й Ара да свалят песента от официалните си канали в двата сайта, за да успее да привлече вниманието към себе си. "Как се трие току така клип? 100% някой нарочно го е поискал, за да се шуми още повече", категорични са онлайн потребителите.

Истината е, че Алисия извлече само дивиденти покрай цялата скандална история.

Макар да се прави на света вода ненапита и да твърди, че иска да стои далеч от разпри, изпълнителката умело се възползва от безплатната реклама, която получи, и взе да прави изявления наляво и надясно как не е крадла.

И как парчето й с Тони е по нейна поръчка. Естествено, след толкова много шум, интересът към песента се повиши неимоверно. И тя се превърна в едно от най-търсените парчета в нета за последните дни. Точно след избухването на скандала.

От Ара също излязоха с официално опровержение на твърдението на Джина Стоева, че Алисия й е откраднала парчето. От компанията надълго и нашироко се обясниха, че парчето е писано за Алисия и напомниха за дуетите на Тони Стораро с Ваня и с Преслава. Които нямат особена връзка със ситуацията и които, незнайно защо, бяха използвани и от Алисия в едно от обясненията й, видяха от hotarena.net.

Остава въпросът Алисия ли стои зад изтриването на клипа на "Не давам да си чужда" и защо оправданието й и изявлението на Ара изглеждат подозрително еднакви, като писани от един и същ човек?