март 29, 2024

Алисия и Анелия бойкотираха афтърпартито на Капките (Чалгаджийките сърдити на продукцията - Снимки от купона)

https://kliuki.net/kliuki/alisiya-i-aneliya-boykotiraha-aftarpartito-na-kapkite-chalgadzhiykite-sarditi-na-produkciyata-snimki-ot-kupona/166234 Kliuki.net
Алисия и Анелия бойкотираха афтърпартито на Капките (Чалгаджийките сърдити на продукцията - Снимки от купона)

Чалгаджийките отсвириха големия купон на Капките, обидени, че не ги дооцениха, видя kliuki.neт

Алисия и Анелия бяха двете представителки на чалгата в тазгодишното юбилейно издание на имитаторското шоу „Като две капки вода”. И двете обаче не успяха да се докопат до финала. И ако Алисия се представи малко по-добре от колежката си, то Анелия изобщо няма за какво да се сърди. Според драгите зрители фолк певицата е  ударила дъното и няма никакви имитаторски способности. Те коментират, че по време на целия кастинг изобщо не е била на мястото си на живата сцена и се смеят, че се хванала да пее чужди песни, а собствените си не може.Алисия и Анелия бойкотираха афтърпартито на Капките (Чалгаджийките сърдити на продукцията - Снимки от купона) Имитациите на Алисия и Анелия не направиха впечатление на публиката и двете наистина няма какво да празнуват и може би затова решиха да не уважат партито. Което както всяка година бе организирано от съпругата на продуцента Кремена Халваджиян. В нейното заведение „Библиотеката”. Както прави винаги по традиция.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 

A post shared by Once Upon a Time Biblioteka (@onceuponatime_biblioteka)

В социалната мрежа бяха публикувани снимки, от които се вижда, че всички останали участници са се забавлявали на макс. Даже актьорът Дарин Ангелов, който трябваше на другия ден да се появи в 9:30 в панела „На кафе” е присъствал на забавленията. А Митко Рачков позира в компанията на любимата си Анита, която го е гушнала на общото фото.