март 29, 2024

Алекс Сърчаджиева след смъртта на Ласкин: Времето не лекува, става по-трудно! (Актрисата не спира да страда за половинката си)

https://kliuki.net/kliuki/aleks-sarchadzhieva-sled-smartta-na-laskin-vremeto-ne-lekuva-stava-po-trudno-aktrisata-ne-spira-da-strada-za-polovinkata-si/157881 Kliuki.net
Алекс Сърчаджиева след смъртта на Ласкин: Времето не лекува, става по-трудно! (Актрисата не спира да страда за половинката си)

Алекс Сърчаджиева не успява да превъзмогне огромната загуба

Алекс Сърчаджиева още не е забравила Иван Ласкин. Нито пък е преодоляла болката от загубата му. Това сподели Юлиан Константинов в предаването „На кафе”. Репортерите на Гала взеха интервю от Алисия, в което певицата сподели, че Валери Божинов все още играе важна роля в живота на сина им. И призна, че е преодоляла всички огорчения и болки от миналото. [caption id="attachment_154324" align="aligncenter" width="670"]Алекс Сърчаджиева Снимка: ХотАрена[/caption] В студиото обаче водещите коментираха, че всяка болка е преодолима, но Юлиан Константинов изрази друго становище. Музикантът, който бе и близък приятел на Иван Ласкин и сподели, че наскоро е говорил с Алекс Сърчаджиева. Пред него актрисата споделила, как се чувства седем месеца след загубата, пише „България днес”. „Първоначалният шок и удар е много силен, но впоследствие не се успокояват нещата. Защото осъзнаваш колко повече тоя човек ти липсва и няма как да го върнеш тоя човек по никакъв начин. Тя каза, че не е вярно, че с времето нещата се успокояват”, преразказва Юлиян, предават от hotarena.net.