март 28, 2024

Алекс Сърчаджиева в първото си интервю след смъртта на Ласкин: Това е кошмар, искам да се събудя! (Вижте болезнената й изповед)

https://kliuki.net/kliuki/aleks-sarchadzhieva-v-parvoto-si-intervyu-sled-smartta-na-laskin-tova-e-koshmar-iskam-da-se-sabudya-vizhte-boleznenata-y-izpoved/156734 Kliuki.net
Алекс Сърчаджиева в първото си интервю след смъртта на Ласкин: Това е кошмар, искам да се събудя! (Вижте болезнената й изповед)

Алекс Сърчаджиева проговори за първи път за поредната трагедия в живота си

"Ще премина сама през цялата тази болка и целия този ад". Това казва актрисата Александра Сърчаджиева пред Нова тв. Тя говори за първи път публично след смъртта на мъжа си - актьора Иван Ласкин пред Мон Дьо. "Аз съм като едно дете, което се е изгубило в гората и не знам какво да правя. Не знам. Това е кошмар, от който искам да се събудя и той да е до мен", каза Сърчаджиева в кратък анонс от интервюто, което ще бъде излъчено в "Събуди се" в неделя. Вдовицата призна, че има моменти, в които стои вкъщи, гледа в една точка и "една чиния не искам да помръдна". [caption id="attachment_148855" align="aligncenter" width="290"]Алекс Сърчаджиева Снимка: Нова ТВ[/caption] Дъщеря им я питала сега кой ще я пази. "И ти казваш: "Аз ще те пазя", а то ти казва: "Не, ти не си тати", не скри сълзите си актрисата. Тя сподели, че имало моменти, в които се питала: "Каква съм била в предишен живот? Урод ли съм била, че да трябва да премина през цялата тази болка?". Сърчаджиева загуби и дрегия си най-близък човек в живота – майката Пепа Николова след дълга борба с рака. В интервюто тя демонстрира и нова визия с променена прическа. 40 дни след кончината на Ласкин тя все още не е свалила траура, предават от hotnews.bg.