април 25, 2024

Алекс от Ергенът награби бившия на Джулиана Гани под носа на Виктор (Какво прави ръката й на панталона му? – Фото)

https://kliuki.net/kliuki/aleks-ot-ergenat-nagrabi-bivshiya-na-dzhuliana-gani-pod-nosa-na-viktor-kakvo-pravi-rakata-y-na-pantalona-mu-foto/166273 Kliuki.net
Алекс от Ергенът награби бившия на Джулиана Гани под носа на Виктор (Какво прави ръката й на панталона му? – Фото)

Алекс от Ергенът награби Илиян Найденов и то под носа на Виктор, видя Kliuki.net.

Психоложката и бившият мъж на Джулиана Гани демонстрират подозрителна близост, макар да твърдят, че отношенията им са само професионални. И тя рекламира чайовете му за отслабване.

Любопитното обаче е, че Гърдева беше сред поканените на партито за рождения ден на фитнес инструктора. Като на един от кадрите ръката й е тази на Найденов. Точно върху панталона, подозрително близо до най-интимниото му място.

„Партито беше страхотно. Радвам се, че празнувах заобиколен от доверени и доказани хора. Някои от тях няма да видите на снимките, но им благодаря, че застанаха до мен, както на рождения ми ден, така и в трудностите назад във времето“, написа мускулестия мъжага от Монтана.

Той твърди, че мястото просто е било много тясно, и затова изглежда сякаш с Алекс се държат за ръце.

Припомняме, че връзката между Джулиана и Илиян започна по идентичен начин – след като той я покани да му е рекламно лице на книгата, а после се залюбиха, като дори сключиха брак и им се роди дете. Днес Гани и Найденов не са в добри отношения и мачото дори ще съди бившата си, че разпространява лъжи по него адрес.

Алекс пък отказва да разкрие дали с Виктор, който е от другата й страна на кадъра, имат връзка или са просто приятели.