април 19, 2024

Алекс от Ергенът шокира с разкрития за тормоза в шоуто: Наричаха ме дебела свиня, чупеха ми кремовете, парфюмите! (Вижте кои са злобарките)

https://kliuki.net/kliuki/aleks-ot-ergenat-shokira-s-razkritiya-za-tormoza-v-shouto-narichaha-me-debela-svinya-chupeha-mi-kremovete-parfyumite-vizhte-koi-sa-zlobarkite/166053 Kliuki.net
Алекс от Ергенът шокира с разкрития за тормоза в шоуто: Наричаха ме дебела свиня, чупеха ми кремовете, парфюмите! (Вижте кои са злобарките)

Алекс от Ергенът направи шокиращи разкрития за тормоза, на който е била подложена в шоуто, видя Kliuki.net.

Не е тайна, че психоложката си навлече омразата на всички останали момичета, след като стана явно увлечението на Виктор по нея. Очевидно обаче злобното им отношение се е изразявало не само в интриги по неин адрес. Алекс е трябвало да търпи буквално психически тормоз, след като някои от участничките са я наричали „дебела свиня“. И това при положение, че тя определено събира погледите с хубаво телосложение. [caption id="attachment_193179" align="aligncenter" width="350"]алекс от ергенът Снимка: клюки.нет/YouTube[/caption] „Минавам и някой ми казва - ти си дебела свиня. И цялото това нещо, ами да - не го дават. Това ли е от 95% от нещата, които не дават? Подиграваха ми се, че един ден исках да поспя и ги помолих да престанат, защото те се наливаха до никое време. Постоянно някой ми чупеше кремове, парфюми... аз знам кой е, но няма да го кажа. Повярвайте ми, много голяма част от това, което аз съм преживяла като тормоз не го дават по телевизията и не знам от къде тези момичета вадят тази наглост да смятат, че по някакъв начин са прави. На мястото на тези девойки аз щях да се погледна отстрани и първо щях да отида и да се извиня на майка си!", коментира Алекс в социалната мрежа. И макар да отказа да назове злодейките по име, зрителите са убедени, че става въпрос за Дениз Хайрула и Виктория Капитонова. Двете не си правят труда да крият, че не могат да понасят психоложката. И са готови на всички, за да я сринат и да я изхвърлят от предаването. Но за техен ужас засега не само, че не им се получава, ами Виктор май е все по-омаян от нея.