“На кафе” – сред най-гледаните предавания

Гласувайте за статията

Според класацията на “Блясък” за най-популярни предавания, “На кафе” с Гала се нарежда на челно място. Останалите успешни предавания са: “Отчаяни съпруги”, “Горещо”, “Търси се” и “Модерно”. Рейтингът на шоуто на Гала е сред най-високите в частната медия. Дамите предпочитат да изпият кафето си с амбициозната блондинка.

Макар водещата да е сред най-коментираните в негативен аспект от потребителите на мрежата, тя все още се справя успешно с привличането на зрителителския интерес. Класацията на въпросното списание е за женски и лайфстайл предавания, но за вниманието на жените са нужни най-много усилия. Поради този факт, спокойно можем да ги класираме за най-популярни в родния ефир.

Дамската аудитория е най-взискателна и претенциозна. Малко са водещите, които успяват да спечелят сърцата на зрителите и да не ги отегчат в един момент. Сред тях са Гала, Венета Райкова, Нели и Меги от “Търси се”, Радост от “Модерно”, Вихра и Мая от “Отчаяни съпруги”. Тези силни и амбициозни дами спазват желязна дисциплина и се лишават от много неща. Успешната им кариера, понякога е за сметка на липсата на личен живот, свободно време и развлечения.

А има и такива, които се справят еднакво добре с ролята на майка, съпруга и тв звезда. Венета Райкова е една от тях. Симпатичната блондинка създаде семейство
“в движение”, без това да се отрази на кариерата й.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар