Ясемин Ален преследвана от насилник (Психар тормози Едже от „Божествено“ заради сериала)

Гласувайте за статията

Насилник преследва Ясемин Ален в мрежата

Актрисата Ясемил Ален, която познаваме като Ърмак от сериала „Милост“, пропищя от тормоз в мрежата. Красавицата, която в момента играе в психотрилъра „Божествено“ по Би Ти Ви, стана жертва на насилник. Екранната Едже сподели в мрежата, че от седмици неизвестен мъж я тормози и заплашва. Психарят стигнал до там, че я наплашил, че ще я нападне и насили.

Тя дори сподели профила от който й се изпращат атаките. „Този мъж постоянно ми изпраща съобщения по пощата за странните си желания и ме тормози. Бях шокирана и се опитах да го спра. Ако го познавате, имайте предвид, че е опасен. Блокирах го но той всеки ден изпраща текстове със заплашително съдържание. Вече се притеснявам, какво може да причини този човек на някоя жена. Просто исках да ви предупредя“, пише още Ален.

Самата тя обаче призна пред медиите, че е силно уплашена за собствения си живот и сигурност. Звездата откровено споделя, че много се страхува от него и се бои да не й посегне, пише турският вестник „Утро“.

Новината идва само седмици след като Ален сподели друго щастливо събитие – от известно време тя има сериозна връзка с колегата си Армаган Йозуз. Двойката доста активно афишира връзката си. Двамата бяха разделени известно време, като се спекулираше какви са причините. Дори се шушукаше, че стара нейна сърдечна тръпка е причина за раздялата им.

Психар преследва Ясемин Ален /Едже от "Божествено" сн. Инстаграм

Психар преследва Ясемин Ален /Едже от „Божествено“ сн. Инстаграм

Ясемин стана популярна покрай ролята си на Ърмак в сериала „Милост“. Там тя играеше разглезена по-малка сестра, която прибягва до всички средства, за да получи мъжа, който иска. След успеха на поредицата звездата предпочете да си вземе малко почивка от киното и се посвети на модата. Неотдавна обаче отново стана част от телевизионните продукции с нова роля – на Едже в сериала „Божествено“. Психотрилъра се радва на огромен интерес и се шушука, че ролята на актрисата ще бъде доста разширена в следващите сезони от поредицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар