Ярен от „Сега и завинаги“ – българка наполовина (Какво не знаем за Еге Кьокенли)

Гласувайте за статията

Ярен от „Сега и завинаги“ крие тайна – Еге Кьокенли е българка наполовина

Българка играе в сериала като Ярен от“Сега и завинаги“. Турската звезда Еге Кьокенли е българка наполовина, а както се оказва корените й са доста дълбоки.

Красавицата е родена в Лозенград през 1993 година, точно на границата между България и Турция. Семейството й е от преселници от България, но скоро след раждането й се преместват в Истанбул.

„Бях доста палаво дете. Обичах да се движа. Родителите ми решиха, че е най-добре за мен да тренирам нещо и ме записаха на уроци по театър. После и тенис, музика, плуване…“, спомня си тя.

Когато е на 8 години семейството й я води на кастинг за сериал и я поканват за главната роля. Проектът обаче е замразен, но Еге продължава да получава покани за участия. След още един сериал тя е записана да учи в престижния френски лицей „Сен Жозеф“. „Ролята ми на Мари в „Чучулигата“ до голяма степен е огледало на живота ми в пансиона“, разказва тя.

Семейството й държи да има добра професия и тя гради кариера в областта на международните отношения. Успоредно продължава да снима с Хюлия Ашвар, Четин Текиндор и много други звезди.

Учи театрално изкуство и актьорско майсторство, а уроците по дикция в консерваторията са ключови за успеха й. След ролите на тийнейджърки Еге решава да влезе в друг образ и така попада на ролята на Ярен от „Сега и завинаги“.

Участието й е епизодично в сериала, но въпреки това доста успешно. Ролята й на злата отмъстителка за Ямур се превръща в една от най-добрите й превъплъщения. След „Сега и завинаги“, тя влиза в кожата на лекарка в сериала „Сърдечен ритъм“.

Еге Кьокенли

Ярен от „Сега и завинаги“ наполовина българка

И подобно на героинята си, в живота също се оказва влюбена и то лудо в Лиор Ахитув. Двамата се крият от пресата доколкото е възможно, а публичността е табу за тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар