СМУЩАВАЩО! Какво се е случило с Яница?

СМУЩАВАЩО! Какво се е случило с Яница?
5 (100%) 1 vote

Фолк певицата потресе с вида си

Фолк певицата Яница тотално уплаши феновете си на концерта на „Планета“. Изпълнителката излезе на сцената в такъв вид, че стъписа публиката. Жесток обрив бе покрил лицето на певицата. А самата изпълнителка едва успя да се изяви на сцената от неудобство и срам.

Яница уплаши феновете си

Яница уплаши феновете си

Независимо, че гримьорите определено се бяха постарали да скрият белезите, изпълнителката тотално втрещи с лицето си. Пъпките изглеждаха като огромни кратери и бяха по цялото й лице. Дали Яница е имала алергия или по други причини е получила обрива не е ясно. Видно е обаче, че певицата уплаши феновете с вида си. И те дълго се чудеха какво е станало с лицето й, че е в това състояние.

Много от тях изпаднаха в ужас, когато камерите дадоха лицето й в близък план. А някои от тях направиха доста шокиращи коментари за вида й. „Ужас, сякаш има кратери по лицето си“, цъкаха съжалително колеги на певицата. Други твърдяха, че е използвала некачествен грим, от който се е обринала така жестоко. А някои от чалгаджийките коментираха, че брюнетката сериозно го е закъсала откъм участия. И по тази причина не може да си позволи достатъчно добър гримьор и козметика, които да използва.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “СМУЩАВАЩО! Какво се е случило с Яница?”

  1. Fen

    окт. 23. 2015

    Тея работи не са верни. Яница си е готина и без грим.

    Reply to this comment

Добавете коментар