Яница и Момчил от „Един за друг“ се разведоха след шоуто (Бракът им се пропукал още в предаването)

Гласувайте за статията

Яница и Момчил от „Един за друг“ вече не са заедно

Една от най-колоритните и любими двойки от втория сезон на романтичното шоу „Един за друг“ се раведе. Става въпрос за Яница и Момчил, които завършиха на четвърто място в риалитито. Двамата се женят през миналото лято, но бракът им продължи по-малко от година.

Красавицата вече е сменила фамилията си и се представя в социалните мрежи като Касабова. Изтрила е и всички общи снимки с Момчил в профилите си. Именно раздялата между огнената мадама и Момчил е причината тя да не е гост на сватбата на друга двойка от шоуто Тина и Станимир. Разривът в отношенията на двойката от Силистра настъпва малко след отпадането им от риалитито, разказват източници.

яница и момчил от "Един за друг"

Снимки: Инстаграм

Докато са във вилата на любовта Яница и Момчил си дават сметка, че въобще не са един за друг. Въпреки че са заедно повече от три години, двойката постоянно се кара. Яница с доста пиперлив език и избухлив характер. Дни след излизането от шоуто двамата се разделят и започват нов живот.

Докато е омъжена за Момчил Яница работи в общината в родния си град Силистра. След раздялата е засечена да работи по морето. От началото на сезона бачка на Златни пясъци където раздава флаери и кани хората в елитен ресторант. След участието им в „Един за друг“ Яница успя да събере над 20 хил. последователи в Instagram. Това й помогна да стане и един от предпочитаните инфлуенсъри. Дали популярността изигра лоша шега на влюбените, които скоростно се разведоха?, пише hotnews.bg.

Снимки: Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар