Яна на Тото проговори: Каква раздяла, той е мъж-мечта (Вижте как му се обясни в любов)

Гласувайте за статията

Приятелката на Тото опроверга категорично всички слухове, че иска раздяла заради ВИП Брадър.

Около връзката на Тото с красивата Яна се разшумя още от началото на риалитито. Първо рапърът заяви, че няма гадже, а скоро след това обърна палачинката. Заради тази ситуация мнозина го определиха като лъжец и жаден за слава. Но любимата му разкри какъв всъщност е Йонислав Йотов отвъд стените на Къщата.

Яна Червенкова е категорична, че тя е искала да бъде далеч от светлините на прожекторите. Затова е помолила Тото да не коментира тяхната връзка. И това в никакъв случай не го прави лъжец, а човек, който уважава жената до себе си. За разлика от рапъра, тя не би могла да каже същото за Дани Петканов и шеф Петров.

Всички видяхме отношението на готвача към жените. Според красавицата, именно то е накарало Йонислав така да се въпламени. В реалния живот досега той не се е срещал с подобен тип дразнители и затова и не е реагирал по този начин. Но е възпитан така, че да не може да търпи такива несправедливост.

За Яна е глупаво Лудия репотер да обяснява на Тото, че поведението му не е мъжко. Йони е мъж, който никога не би съсипал публично човека до себе си!!! Йони е мъж, който никога не би принудил жената до себе си да направи нещо, което не иска (дори да е първата им брачна нощ)!!! „, категорична е тя, визирайки Петканов.

Червенкова описва своя любим като емоционален и първичен. Той е човек, готов на всичко за най-близките си. Изключително грижовен и внимателен. Прибирал се е от участие в друг град посред нощ, защото тя е болна и не иска да я оставя сама. Освен това често готви, когато тя няма тази възможност, пише pik.bg.

Яна обича още повече Тото след ВИП Брадър

Яна обича още повече Тото след ВИП Брадър

Именно защото познава Йонислав в тази негова друга, по-добра светлина, Яна смята, че той е жертва на заговор. Според нея, всички тези скандали от последните дни са изкуствено създадени, за да има шоу и рейтинг. Освен това тя смята, че прословутото фукане на Тото колко изкарва на месец е умел монтаж с цел да го злепоставят. Все пак, той влезе с претенцията да бъде победител!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар