Яна на Петко с РД като холивудска звезда (Вижте как я изненада)

Гласувайте за статията

Яна на Петко Димитров празнува рожден ден като холивудска звезда, любимият й не пропусна да я изненада

Яна на Петко и тази година получи приятна изненада за рождения си ден. Като един истински съпруг-мечта любимият й не пропусна да й поднесе сюрприз. Уважи майката на двете си момчета по завиден начин.

Бизнесменът, който върти успешно няколко нощни барове и ресторанти капарирал луксозно заведение в Бояна за личния празник на Яна. Което семейството обичало често да посещава. Всичко за партито било изпипано до последния детайл. Менюто, напитките и всичко друго било на шест. Като човек от бранша Петко е изключителен професионалист и знае как да поглези и зарадва своята любима по невероятен начин.

Черешката на тортата обаче се оказал огромен постер закачен на входа на скъпарското заведение. На който пишело „Честит рожден ден, Яна“ на фона на снимки на рожденничката с нейните най-любими хора, предават от  hotarena.net.  Когато го видяла Яна останала без думи. Не очаквала такава изненада за най-важния ден в живота си.

Петко и Яна позират пред плаката за снимка. Тя е прегърнала своя любим мъж. А после заедно се отдали на невероятен купон. На който присъствали не само роднини и близки на семейството. А и много приятелки на младата майка. Която изглежда в завидна форма след раждането. Което бе само преди няколко месеца.

Припомняме, че Яна роди на Петко Димитров втори син. След Доминик се появи на бял свят още едно момче. Което кръстиха Ян. Това е третото момче на бизнесмена. Който има един по-голям син от връзката си с Мария Игнатова.

Вижте снимките на Яна и Петко от рождениия ден в нашата галерия!

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар