Яна Маринова отгледа син като фотомодел (Вижте порасналия Никола – Снимки)

Гласувайте за статията

Актрисата се гордее с 18-годишния си син Никола, младежът от малък учи сам в Германия

Яна Маринова отгледа син, който е н 18 години и прилича на фотомодел. Като горда майка актрисата сподели снимки на порасналото си момче Никола.

В търсене на по-големи  възможности тийнейджърът напусна пределите на страната ни и замина за Германия да учи. Сега порасналият момък вече е студент и ще завърши там висшето си образование.

Яна Маринова потвърди, че раздялата с детето е била един от най-болезнените моменти в живота й. Огорчението на времето й бе голямо, но заради неговото добро, тя успя да се справи.

Никола като малък
Снимка: Инстаграм

Естествено при първа възможност Никола се връща при майка си, донасяйки й голяма радост и вълнение. Това се вижда от снимките, които звездата от „Привличане” публикува в профила си в Инстаграм.

Ето го порасналия красавец на актрисата на 18 г
Снимки: Инстаграм

На един от фотосите виждаме как Маринова е прегърнала младия мъж, сякаш не иска никога да се разделя с него, нито да го пусне да замине отново.

Актрисата няма как да не си е припомнила и знаковите думи, какво означава да държиш целия свят в ръцете си, предават от life.dir.bg.

Брюнетката признава, че много й липсва сина й, защото от 14 годишен е сам в чужда държава, а от своя страна прави скромни усилия в бъдеще у нас да се случи така, че децата ни да не напускат родината и семейството си,  а да се реализират тук.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар