Яна Димитрова се гушка с друг докато Петко е във ВИП Брадър (Папарашко фото)

Яна Димитрова му е отпуснала края докато мъжът й е във ВИП Брадър

Танцьорката и майка на две деца Яна Димитрова беше забелязана с непознат мачо в столична чалготека, докато мъжът й се поти за хонорарите си в къщата на „ВИП брадър“. Яна се беше разположила удобно в едно от тузарските сепарета, където компания й правеше мъж, пушещ наргиле.

„Кой е този?“, „Петко знае ли?“ и „Вероятно са само приятели“ бяха само част от коментарите на присъстващите в нощното заведение. Яна си позволи и известни волности и кротко се гушкаше в мъжа, а на моменти се преструваше, че го целува, което още повече задълбочи мистерията около поведението й.

Яна Димитрова
Снимка: Фейсбук

Яна и Петко прекрачиха заедно къщата на „ВИП Брадър“, но няколко дни по-късно танцьорката напусна риалити шоуто с обяснението, че едно от децата им има здравословен проблем и тя трябва да е до него. Димитров остана в шоуто да брани семейната чест и се превърна в един от лидерите на родните випове. Той беше един от най-яростните критици на Валентин Кулагин, преди гримьорът да бъде изгонен от шоуто. В края на брадъра Петко вече получава номинации, въпреки че е харесван от съквартирантите си. Но продължава да оцелява и има голям шанс да излезе последен и да стане големият победител.

Докато той е под 24-часово видеонаблюдение, Яна е далеч по-свободна навън и използва времето си, за да се забавлява. Тя не се притеснява сама и да разпуска покрай майчинските грижи, предават от Blife.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.