Ямур от „Сега и завинаги“: В живота съм пълна противоположност!

Ямур от „Сега и завинаги“: В живота съм пълна противоположност!
4 (80%) 2 votes

Ямур от „Сега и завинаги“ признава, че няма нищо общо с героинята си

Ямур от „Сега и завинаги“ спечели феновете с противоречиво поведение. Гьозде Мутлуер, която е добре позната от сериалите „Ангели пазители“ и „Сезони на любовта“, разкрива, че този образ е бил голямо предизвикателство за нея.

„Трябваше да играя Ярен в сериала — сестрата на Иит и Джахит. Така се стекоха обстоятелствата обаче, че не можах да се включа в снимките. По-късно продуцентите търсеха актриса за друг образ, но пак се разминахме. Накрая, сценаристите създадоха нов герой, режисьорката ми се обади и така се превърнах в Ямур — дивата, непозната сестра на братята Козан“, разкрива Гьозде.

Чаровницата не крие, че й е било доста трудно да изиграе подобен образ.

„Ямур е всичко, което аз не съм. Тя е дива, неспокойна, щура, луда и невероятно различна от мен. На моменти се плаша докъде стига нейния характер, но в този сериал всяка от жените се държи по определен начин с конкретна причина. Ямур тепърва ще ви изненадва“, разказва тя.

Гьозде признава също, че на снимките всички са като семейство. „Няма драми между нас. С Айшегюл Гюнай /Айтюл/ дори се смеем на предложенията на феновете да се сбием на снимките. Амине / Нур/ пък е най-милия човек, който съм имала за приятел. Тя през цялото време ме подкрепяше. Обожавам и Шафак Пекдемир /Иджлял/- тя е невероятна. Много се забавлявам с целия екип“, казва още тя.

Ямур от "Сега и завинаги" различна в живота

Ямур от „Сега и завинаги“ различна в живота

Ямур от „Сега и завинаги“ обещава да изненада феновете с още интересни истории в сериала. „Тепърва очаквайте наистина интересни обрати от моята героиня. Тя ще ви изненада“, разказва още актрисата. Тя не издава на чия страна ще застане във войната между двете съпруги на Иит Козан. „Всяка има своето оправдание за постъпките си. И повярвайте — най-интересното тепърва предс

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар