Явор Бахаров се прецака яко с ВИП Брадър! (Вижте колко бона изпусна)

Гласувайте за статията

Явор Бахаров съжалява не само че излезе така позорно от Къщата, но и че въобще влезе.

Определено с участието си във ВИП Брадър Явор Бахаров си направи мечешка услуга. Гладът му за бърза слава и пари го доведоха до патова ситуация, в която бе елиминиран от играта и на косъм да влезе в съдебна зала срещу продуцентите и да загуби и малкото, което има. Както вече стана ясно, но първоначално не бе много ясно на актьора, той загуби целия си хонорар от риалитито, за който се говори, че е 80 хиляди лева.

Така Явор Бахаров си тръгна с подвита опашка и празни джобове, след което доста бързо си призна, че Големия брат го е надиграл. Седмици след това се оказва, обаче, че и самият той се е прецакал повече от жестоко със самото си съгласие за участие във ВИП Брадър. Предложението от продуцентите дошло още в началото на годината и щом видял сумата в договор, братът на Захари не мислил дълго.

Толкова кратка му била мисълта, че дори с лека ръка отхвърлил доста примамлива оферта за нов телевизионен сериал. Тя била отправена от двама млади режисьори, които явно не вдъхнали доверие на „големия“ актьор. Тя предлагали на Явор Бахаров дългосрочен ангажимент за поне две години, който ще бъде подплатен със сериозната сума от поне 200 хиляди лева, пише bgdnes.bg.

Къдрокосият бивш брадър се замислил колко уморителни часове снимки ще са необходими, за да изработи тази сума и си направил грубата и доста неточна сметка, че ще му е по-изгодно два месеца да се прави на клоун във ВИП Брадър и да прибере 80 бона, отколкото да постигне нов връх в кариерата с продукция, която звучи доста обещаваща.

Явор Бахаров падна от два стола на земята

И, както става в повечето случаи, Явор Бахаров се оказа от два стола на земята – отхвърли предложението да роля със солидно заплащане и се изложи жестоко в риалитито, като дори се прецака да не вземе и лев за „отделеното време“.

qvor1

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар