Явор Бахаров се налива с бира от сутринта (Къпе се пиян в морето по боксерки – Снимки)

Гласувайте за статията

Истински цирк спретна актьорът на морето

Явор Бахаров бе спипан от репортерите на вестник „Уикенд” да се налива с бира още от 9 и половина сутринта. Актьорът бе заседнал на плажа в Царево и след като погълна няколко шишета от студеното питие, видимо почерпен му хрумна да се изкъпе в морето и да поплува.

Но явно бе забравил да си обуе плажни гащета и се хвърли във водата по долно бельо, както си с боксерките. Порядъчно почерпен и в приповдигнато от алкохола настроение той започна да се задява с околните, дори направи опит да отмъкне пояса на едно от децата, които се къпеха край него.

Хлапето се изплаши от лошия чичко и веднага се отдалечи.  А Бахаров, залитайки излезе на плажа и се покри с хавлия. Някои от плажуващите го разпознаха и започнаха да обсъждат, че пак е прекалил с пиенето или пък се е надрусал. Като цъкаха с език и се чудеха няма ли срам.

Снимки: Уикенд

След като нагълта още една бира заедно с компанията си сред която бе и Бойко Кръстанов, се отправиха към Лозенец.

Пътьом подпийналият Явор се заяде с шофьора на камион като за малко да стигнат до бой, че им е препречил пътя. По-малкият брат на Захари нарече водача кретен, шляпайки бос защото незнайно къде си бе забравил обувките, предават от hotnews.bg.

Актьорът за малко да се сбие с шофьор на камион
Снимки: Уикенд

Кръстанов накрая успя да вразуми колегата си и не се стигна до по-грозни сцени. Актьорите бяха без половинките си и явно са се разделили с тях завинаги. Рая Пеева най-накрая разбра, че не може да промени лютия нрав на Явор, нито пък да го  откаже от любовта му към чашката и го заряза.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар