Явор Бахаров олекна с 50 бона след ВИП Брадър (Ето какво още изгуби)

Гласувайте за статията

Явор Бахаров олекна с 50 бона след ВИП Брадър

Явор Бахаров се оказа по-беден с 50 000 лева. Актьорът предизвика скандал след като напусна шоуто неочаквано, а междувременно си спечели и враг в лицето на Биг Брадър.

Миналата седмица стана ясно, че Явор Бахаров иска да напусне Къщата. До тук всичко би било наред, ако актьорът не бе изразил и финансовите си претенции, които изглеждаха силно преувеличени. Звездата заяви публично, че ще разкаже крайно неприятни неща за продукцията и ще разкрие истини, които не биха били приятни на продуцентите, ако не му платят хонорара.

Заплахите, които отправи обаче не се харесаха на екипа и той бе принудително изгонен.

Адвокатите на предаването вече са задействали клауза за неговото принудително отстраняване, според което той няма да получи и лев. А мълвата носи, че по договор той е поставил куп изисквания, а освен това е договорил и хонорар от 50 хиляди лева.

Които заради скандала ще изгуби, пише HotArena.

Нахалния актьор обаче не се спря само до тук, а се опита да използва брат си, за да го замени в шоуто. Захари Бахаров обаче побеснял и заявил, че това никога няма да се случи.

Водещият на „Националната лотария“ веднъж не влезе в студиото, за да защити брат си по време на предаването. Както се говори, още от самото начало, той и цялото семейство били против Явор да участва там, а след фиаското, Захари му е бесен.

Двамата се скарали жестоко, след излизането на по-малкия брат от сериала, като екранния Иво Андонов отказал да го подкрепи по какъвто и да е начин, след излагането му.

Явор Бахаров губи битката с ВИП Брадър

Явор Бахаров губи битката с ВИП Брадър

Самият Явор Бахаров обаче не смята да се отказва и смята да си търси парите в съда. Междувременно обаче се постара публично да извади наяве някои от задкулисните договорки в предаването. Участниците имат контакт с външния свят и не са съвсем изолирани, а освен това играта се провежда по сценарий, някои от които са и доста заплетени.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар