Юлия от „Женени от пръв поглед“ втрещи с капризи: Защо е мъгливо времето, леглото е твърдо, стаята малка! (Вижте превземките й)

Юлия от „Женени от пръв поглед“ втрещи с капризи: Защо е мъгливо времето, леглото е твърдо, стаята малка! (Вижте превземките й)
5 (100%) 1 vote

Юлия от „Женени от пръв поглед“ започна с претенциите още на медения им месец

Юлия от „Женени от пръв поглед“ втрещи с капризи. Младоженката от последната двойка бързо показа, че изобщо не е толкова позитивна, колкото изглеждаше на сватбата. И още на медения месец започна с претенциите си.

Едва пристигнали в Италия, тя се намуси, че времето е твърде лошо и мрачно. „Ама какво е това мръчкаво време. Защо има мъгла“, не спря да се оплаква брюнетката. И не само това.

Юлия от "Женени от пръв поглед"

Снимка: Фейсбук

Тя изобщо не хареса избраната от продуцентите дестинация – езерото Комо, нито пък хотела. Нищо, че той беше с изглед към известното езеро. Където се стичат туристи от цял свят.

„Леглото е твърде късо и е много твърдо. Очаквах друга стая, по-голяма. И какви са тези завеси в банята. Не ми харесва“, продължи с недоволството прясната булка. Въпреки опитите на съпруга й Мишо да я разведри и да й покаже, че времето е без значение, стига двама души да искат да се забавляват, тя така и не сложи усмивка на лицето си.

Върхът на всичко беше разходката им из италианското градче, когато се оказа, че и двамата не разбират грам английски и не могат да се ориентират и да намерят къде да хапнат. И това при положение, че Юлия се похвали, че имала три сертификата за нива по английски език.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар