Юлия от Женени от пръв поглед втрещи с претенции: Не изпитвам привличане към Мишо, търся идеалния мъж (Вижте капризите й)

Гласувайте за статията

Юлия от Женени от пръв поглед втрещи с претенции и капризи

Юлия от Женени от пръв поглед изуми с капризи. Брюнетката не спира с претенциите си към Мишо, с което сериозно вбеси зрителите на Нова ТВ.

36-годишната продавачка не спира да недоволства от самото начало на брака си с музиканта. Първо се оплакваше от времето в Италия, от езерото Комо, което не било особено впечатляващо, от хъркането на мъжа си и какво ли още не. В последствие дойде моментът, в който Мишо я покани да живее в къщата му в Пловдив.

Юлия от Женени от пръв поглед

Снимка: фейсбук

И Юлия, която все още живее с родителите си в панелка, обяви, че къщата й е струва твърде малка и не желае да живее в нея.

Тя не беше доволна и от изненадата, която Мишо й изпрати в магазина. „Ами можеше малко повече да се постарае с надписа на картичката“, измърмори тя.

В последствие младоженката сподели пред психолога на шоуто, че привличането й към Мишо е едва 10%. Въпреки страстните целувки с език, които му пускаше на сватбата. „Чакам идеалния мъж“, обяви тя.

А според зрителите, ще има да чака…

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар