Юлия от Женените втрещи: Видях ангел-хранителя си, не намирам нищо положително в Мишо (Вижте как се излага)

Гласувайте за статията

Юлия от Женените не спира да се излага с поведението си, дори не покани Мишо да седне в дома й

Юлия от Женени от пръв поглед не спира да изумява зрителите с поведението си. 36-годишната продавачка покани Мишо в апартамента, в който живее с цялото си семейство, в това число и брат й. И в който тя има само една стая. Това обаче не й попречи да демонстрира завишено самочувствие.

Нещо повече, тя дори не прояви грам любезност и не го покани да седне. Само го разведе из стаите, без самата тя да си свали якето, предложи му купешки еклер от кутия и накрая му заяви, че е време да си ходи.

Юлия от Женените

Снимка: Фейсбук

В разговора им тя в прав текст му заяви, че й е много трудно да си спомни някое негово положително качество. Очевидно неприятното й поведение нямаше как да не му направи впечатление и Мишо не скри, че е твърде черногледа и това й пречи.

За капак Юлето обяви, че има ангел-хранител, който дори й се е явил. Понеже била усетила мъжки парфюм в стаята си. Това съвсем преля чашата и втрещеният Мишо не успя да скрие смеха си.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Юлия от Женените втрещи: Видях ангел-хранителя си, не намирам нищо положително в Мишо (Вижте как се излага)”

  1. Xristina Ilieva

    май 29. 2019

    Тази не е наред с главата.Бягай Мишо!

    Reply to this comment

Добавете коментар