Юлиян от Игри на волята с приказна лятна сватба (Снимки от церемонията)

Гласувайте за статията

Юлиян от Игри на волята се ожени за дългогодишната си приятелка

Ако има участник в „Игри на волята“, който едновременно да е много обичан от публиката и също толкова критикуван, то това със сигурност е Юлиян Златев от първия сезон на шоуто. Юли не успя да спечели наградата, но и до ден днешен остава един от най-популярните участници от първия сезон на Игрите.

юлиян от игри на волята сватба

Снимки: Инстаграм

Какво обаче се случва днес с него, две години след края на неговия сезон? Юлиян вече е женен мъж. Той и дългогодишната му приятелка вече са семейство, като двамата са вдигнали чудна лятна сватба, провела се в археологическия музей на Велики Преслав. От профила му в Instagram разбираме, че е започнал да тренира дори още по-здраво и то не с кого да е, а с участници от втория сезон на „Игри на волята“ – Вайс, Сюзън и Джералдин.

Той се занимава, както с кондиционни тренировки, така и с фитнес, но и с ММА. Иначе е видно, че Юлиян продължава да се занимава с деца. Знаете, че той влезе в предаването като учител по физкултура, а в Instagram профила му виждаме и възпитаниците му в школа по хокей на трева, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар