Юлияна Плевнелиева скочи на бившия си и Деси Банова: Спрете се с тези лигавщини! (Вижте как ги нареди)

Юлияна Плевнелиева скочи на бившия си и Деси Банова: Спрете се с тези лигавщини! (Вижте как ги нареди)
5 (100%) 1 vote

Юлияна Плевнелиева е бясна от показността на Деси Банова за връзката с мъжа й

Юлияна Плевнелиева е наредила бившия си и синоптичката

Юлияна Плевнелиева скочи на бившия си и Деси Банова. Бившата съпруга на президента е бясна от показността, която синоптичката демонстрира по отношение на връзката си с Росен. Именно това е накарало Юлияна да наруши дългогодишното си мълчание.

Тя се обадила на екссъпруга си с молба да намали своите и на Деси Банова медийни изяви по повод раждането на бъдещия им наследник, защото те травмирали тежко двамата им синове, съобщи „Галерия“.

Откакто са заедно, Плевнелиев и бившата синоптичка не спират да информират обществото как протича бременността на блондинката, с какво се храни бъдещата майка, с колко сантиметра седмично се увеличава коремът й. Хората вече знаят, че експрезидентът най-вероятно ще присъства на раждането. До третия месец на Банова й се е гадело по цял ден, но сега вече можела да пътува до града на любовта Париж.

Юлияна Плевнелиева

Снимка: ХотАрена

Деси наблягала на тестените изделия и затова е наддала повечко през петия месец, в който се намира. Зрителите са изумени от удоволствието, което Банова и Плевнелиев изпитват да вадят на светло съкровени тайни. ТВ изповедите им обаче се отразявали крайно негативно на двамата му синове от Юлияна. Момчетата са в деликатна възраст, а болката от неочакваната смърт на големия им брат Филип все още не е зараснала.

Екстремната ситуация принудила избягващата всякакви публични изяви Юлияна да проведе тежък разговор с екссъпруга си и да му припомни, че е длъжен да мисли за доброто психическо здраве на всичките си наследници.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар