Юлияна Плевнелиева неузнаваема след развода (Вижте я как цъфти напук на бившия си)

Юлияна Плевнелиева неузнаваема след развода (Вижте я как цъфти напук на бившия си)
3 (60%) 1 vote

Юлияна Плевнелиева в чудесна форма след развода, бившата първа дама се втали и разхубави

Юлияна Плевнелиева разцъфна след развода с Росен. Интелигентната дама, която се скри от светлините на прожекторите веднага щом съпруга й встъпи в длъжност като държавен глава днес е неузнаваема.

Бившата половинка на експрезидента и майка на неговите двама сина бе забелязана да участва в маратонска надпревара за любители. Присъстващите бяха впечатлени от перфектната форма, която екс първата дама показа.

Снимка: Хотарена.нет

По време на състезанието освен завидна форма Юлияна демонстрирала и весело настроение. Тя разговаряла с всички участници. Като оставила впечатление, че се радва на свободата си и е много щастлива.

Напук на Росен и Деси Банова, които се тресат от суета в очакване на сватбата и появата на първото им общо дете бившата съпруга показала, че стои над нещата. И това, което се случва с Плевнелиев изобщо не я засяга.

До този момент като една умна жена Юлияна не е коментирала нито сватбата на бившия си с Деси. Нито пък новината, че по-младата от нея жена е бременна. Именно факта, че бившия й я зарязал за по-млада от нея я мотивирал да излезе на светло и да покаже в каква форма се намира.

Не става ясно дали синовете на Плевнелиев  ще присъстват на скорошната венчавка на татко си. Баща им ги запознал с новата си половинка. Но те били големи и не задавали излишни въпроси. За разлика от дъщеричката на Деси Банова. Която приела Росен добре. Но не спирала да пита неудобни неща свързани със сватбата и с появата на бебето, пише hotarena.net.

Деси Банова пък нямала намерение да става майка и на чуждите деца. Тъй като заради предстоящата венчавка, бременността й и дъщеря си Йоана вниманието й било насочено единствено към союбствените й проблеми.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар